Olivier Rousteing, designerul Balmain, victima unui incendiu devastator. Atenţie, imagini cu impact emoţional!

1 balmain 1 jpg jpeg

Designerul Olivier Rousteing a făcut publică o imagine cutremurătoare cu el bandajat tot în urma arsurilor suferite anul trecut, când un şemineu a explodat acasă la el. De ce a ţinut secret incendiul şi rănile pe care le-a avut din cauza flăcărilor?

Directorul creativ al casei de modă franceze era înfăşurat în bandaje pe întreaga suprafaţă superioară a corpului său, inclusiv pe cap, iar arsurile se pot vedea cu ochiul liber pe faţa acestuia. Olivier a postat asemenea imagine cu el în weekend, strângând deja multe reacţii din partea vedetelor, care au ţinut să fie alături de designer şi să-şi exprime dragostea pe care i-o poartă. „Te iubesc!”, a comentat Kim Kardashian. „Să fii binecuvântat!”, i-a scris rapperiţa Cardi B. „Îţi transmit toată dragostea mea şi îţi mulţumesc că ai făcut cunoscută povestea ta!”, a reacţionat Lily Aldridge pe pagina designerului de Instagram. „Bine că eşti bine! Ce moment înfricoşător”, a scris imediat şi Adriana Lima. „ACUM UN AN”, şi-a început binecunoscutul creator de modă explicaţiile la fotografia postată pe Instagram. „În sfârşit mă simt pregătit să fac această dezvăluire. Am ascuns asta prea mult timp şi deja e vremea să vă spun adevărul. Exact acum un an, un şemineu a explodat acasă la mine”, a continuat acesta să povestească.

“M-am trezit a doua zi dimineaţă la spitalul Saint Louis din Paris. Angajaţii minunaţi de la acel spital, care trebuiau să se ocupe şi de numeroasele cazuri COVID care continuau să apară zi de zi, am avut o grijă extraordinară de mine. Nici nu le pot mulţumi îndejuns pentru tot ceea ce au făcut pentru mine tuturor doctorilor şi asistentelor de la Saint Louis, celor care m-au ajutat în lunga mea perioadă de recuperare şi celor care au ţinut totul secret. Mulţumiri din suflet! Vă iubesc!!”, a spus Rousteing despre incredibila lui experienţă.

Totuşi de ce a ascuns designerul accidentul care era să-l coste chiar viaţa?

„Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să ascund întreaga poveste şi să păstrez secretul împreună cu echipa mea şi prietenii apropiaţi, dar a trecut prea mult timp şi a venit vremea să vorbesc. Ca să fiu sincer, nu ştiu de ce m-am simţit aşa ruşinat de ceea ce mi se întâmplase. Poate că a fost de vină obsesia pe care o avem în industria fashion cu perfecţiunea sau din cauza nesiguranţei mele...”

Designerul Balmain s-a avântat în muncă pe întreaga perioadă a recuperării pentru a da uitării realitatea şi sperietura suferită. De fiecare dată când avea întâlniri cu clienţii, purta multe inele, care să-i acopere rănile cauzate de arsuri de pe degete, pulovere pe gât, mâneci lungi şi măşti de faţă.

“Acum, după un an, vindecat, fericit şi sănătos, îmi dau seama cât de binecuvântat sunt şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru viaţa pe care o am”, a conchis copilul teribil din modă. Olivier Rousteing a devenit, la 24 de ani, cel mai tânăr şi singurul director creativ de culoare din istoria casei de modă Balmain.

Foto - InstagramRecente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg