Ora Pământului – 19 martie 2016

1 73833 original jpg jpeg

Ora Pământului se sărbătoreşte de fiecare dată în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocţiu. În această seară, între 20:30 - 21:30, oameni, companii şi instituţii din toată lumea iau parte la acest eveniment.

Ora Pământului a fost organizată la nivel internaţional,pentru prima oară în 2007,de către World Wide Fund-Australia în Sydney.

Prin această campanie,oamenii din toate colţurile lumii sunt îndemnaţi nu numai să stingă lumina pentru o oră,ci să participe zilnic la acţiuni de protejare a mediului,pentru a contribui la o natură mai puţin poluată şi pentru a stopa efectele nocive ale încălzirii globale şi a extra-consumului.

Această campanie a luat naştere pentru a conştientiza populaţia globului de probleme schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor din toată lumea a făcut în doar câţiva ani ca Ora Pământului să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

dd5808ee60bdcd6d98d5391fc9a39b90 jpg jpeg

În România,Ora Pământului se sărbătoreşte din anul 2009,fiind parte astfel din comunitatea internaţională. Şi în acest an,iluminatul se va întrerupe simbolic în oraşele:Alba Iulia,Aiud,Bacău,Baia Mare,Băile Tuşnad,Botoşani,Cluj-Napoca,Focsani,Galaţi,Horezu,Mizil,Miercurea Ciuc,Reşiţa,Satu-Mare,Salonta,Sibiu,Sighişoara,Timişoara,în intervalul 20.30 – 21.30. În capitală se vor stinge luminile la:Palatul Parlamentului,Muzeul Naţional de Istorie a României şi British Council. În plus,se vor organiza diferite evenimente pentru a informa cât mai multă lume despre importanţa protejării mediului şi a efectelor negative pe care le au schimbările climatice asupra noastră. Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg