Pantaloni drepţi? Uite ce pantofi merg cu aceştia!

1 66737 original jpg jpeg

Schimbă-ţi pantofii pe măsură ce te îndrepţi de la zi la seară, deci de la casual la elegant. Pantalonii drepţi sunt renumiţi pentru că pot fi purtaţi cu uşurinţă, la mai multe ocazii. Uite ce trebuie să faci!

Dacă îţi doreşti un look clasic,pentru la birou,deci cu o ţinută simplă,asociază-ţi pantalonii drepţi cu o pereche de mocasini din piele  sau cu unii cu toc mediu.

Alege să porţi un dres sau nişte şosete subţiri de nylon,care să se potrivească cromatic cu pantofii tăi.Şi cu cât sunt acestea mai subţiri,cu atât vei obţine un look mai casual.

În cazul în care pantalonii tăi sunt dintr-un bumbac subţire sau din nylon,varianta cea mai potrivită de pantofi ar fi o pereche de balerini joşi,comozi.

Optează pentru nişte ghete până la gleznă în timpul lunilor de iarnă. Asigură-te că pantalonii tăi vin bine peste încălţări şi nu purta unii extrem de strâmţi,pentru că astfel marginea ghetelor va fi vizibilă. De asemenea,ai grijă ca şosetele tale să fie colorate drăguţ şi să se asorteze cu restul ţinutei tale. Când te aşezi,pantalonii se ridică un pic şi deci şosetele sau dresul tău va fi vizibil. Fii atentă la astfel de detalii!

Alege ceva comod,din pânză,pentru zilele în care trebuie să mergi mult pe jos şi nu trebuie să fii îmbrăcată prea oficial.

Dacă vrei să creezi impresia de picioare şi mai lungi,asortează-ţi pantofii la culoarea pantalonilor tăi.

Păstrează în minte că negrul şi maroul sunt cele mai uşor de purtat culori,atunci când vine vorba de pantaloni. Pentru un look ceva mai sofisticat,alege pentru cureaua ta aceeaşi culoare cu cea a pantofilor.

46cf668fccfc7e3d460a82ac59fdc75d jpg jpeg


Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg