Pantaloni drepţi? Uite ce pantofi merg cu aceştia!

1 66737 original jpg jpeg

Schimbă-ţi pantofii pe măsură ce te îndrepţi de la zi la seară, deci de la casual la elegant. Pantalonii drepţi sunt renumiţi pentru că pot fi purtaţi cu uşurinţă, la mai multe ocazii. Uite ce trebuie să faci!

Dacă îţi doreşti un look clasic,pentru la birou,deci cu o ţinută simplă,asociază-ţi pantalonii drepţi cu o pereche de mocasini din piele  sau cu unii cu toc mediu.

Alege să porţi un dres sau nişte şosete subţiri de nylon,care să se potrivească cromatic cu pantofii tăi.Şi cu cât sunt acestea mai subţiri,cu atât vei obţine un look mai casual.

În cazul în care pantalonii tăi sunt dintr-un bumbac subţire sau din nylon,varianta cea mai potrivită de pantofi ar fi o pereche de balerini joşi,comozi.

Optează pentru nişte ghete până la gleznă în timpul lunilor de iarnă. Asigură-te că pantalonii tăi vin bine peste încălţări şi nu purta unii extrem de strâmţi,pentru că astfel marginea ghetelor va fi vizibilă. De asemenea,ai grijă ca şosetele tale să fie colorate drăguţ şi să se asorteze cu restul ţinutei tale. Când te aşezi,pantalonii se ridică un pic şi deci şosetele sau dresul tău va fi vizibil. Fii atentă la astfel de detalii!

Alege ceva comod,din pânză,pentru zilele în care trebuie să mergi mult pe jos şi nu trebuie să fii îmbrăcată prea oficial.

Dacă vrei să creezi impresia de picioare şi mai lungi,asortează-ţi pantofii la culoarea pantalonilor tăi.

Păstrează în minte că negrul şi maroul sunt cele mai uşor de purtat culori,atunci când vine vorba de pantaloni. Pentru un look ceva mai sofisticat,alege pentru cureaua ta aceeaşi culoare cu cea a pantofilor.

46cf668fccfc7e3d460a82ac59fdc75d jpg jpeg


Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg