Pastry Chef Simona Pope semnează Poftă de Dulce, noua linie produse de cofetărie şi patiserie Cooking by HEINNER

1 fara titlu jpg jpeg

Cooking by HEINNER lansează o nouă gamă de articole de cofetărie şi patiserie care poartă semnătura Simonei Pope. Colecţia Poftă de Dulce, dezvoltată împreună cu Pastry Chef Simona Pope, se remarcă prin calitatea materialelor folosite, dar şi prin design-ul inedit, produsele având imprimate desene făcute chiar de cea care semnează linia de produse.

După ce în 2018 a lansat Taste of Home, gama premium de articole de gătit semnată de Sorin Bontea, Cooking by HEINNER merge acum şi către zona de cofetărie şi patiserie, sub îndrumarea unui alt Chef exigent. Noua linie de produse este dezvoltată împreună cu Pastry Chef Simona Pope, vicecampioană mondială la Cupa Mondială de Gastronomie şi fostă jurată Bake Off România.

Poftă de Dulce cuprinde 25 de articole, ustensilele cele mai utilizate în prepararea prăjiturilor: platouri şi tăvi, cuţite, forme pentru prăjituri, pensule, spatule, palete şi mănuşă. Practic, acoperă toate nevoile din bucătăria unei gospodine, fie ea începătoare sau avansată.

Poftă de Dulce înseamnă mai mult decât poftă pentru ceva bun. Înseamnă poftă pentru bucătărit, pentru joacă, pentru momente în care îţi laşi imaginaţia să-ţi facă de cap. Toate produsele sunt practice şi cu design unic, colorate şi vesele, astfel încât să-ţi doreşti să le pui la treabă. Să-ţi bucure ochiul de fiecare dată când intri în bucătărie şi să te facă să savurezi şi procesul gătitului aşa cum savurezi prăjitura de după. Gama cuprinde elemente clasice, de la tăvi pentru tort sau cozonaci, până la produse pentru deserturi mai sofisticate, astfel încât să se plieze pe nevoile din bucătăria oricărei gospodine. Venim, de asemenea şi cu inovaţii care să simplifice pe cât posibil treaba în bucătărie, iar aici mă refer la aparatul pentru biscuiţi şi fursecuri, dar şi la aparatul multifuncţional pentru clătite şi prăjituri, cu ajutorul căruia se prepară, se mixează şi se porţionează exact cantitatea dorită, explică Pastry Chef Simona Pope.

Articolele din noua gamă sunt uşor de folosit şi realizate din materiale premium: siliconul utilizat este de foarte bună calitate, nu degajă şi nu absoarbe mirosuri în timpul gătirii, iar cuţitul este gândit pentru a putea fi folosit la tăierea direct din tavă, fără a deteriora învelişul antiaderent al acesteia.

Mai mult decât atât, noile produse vin cu un design special, gândit până la ultimul detaliu de cea care le semnează. Desenele de pe produse şi de pe ambalaje sunt realizate chiar de către Pastry Chef Simona Pope şi vin să contureze o gamă care să se asorteze perfect cu cele mai colorate prăjituri.

Credem cu tărie că activităţile comune părinte-copil vor crea întotdeauna emoţii puternice şi amintiri frumoase, iar gătitul împreună este una dintre ele. De aceea, ne-am gândit să le condimentăm joaca printr-o linie de produse veselă şi colorată. Aceasta este ideea de la care am pornit, iar asocierea cu Pastry Chef Simona Pope a fost o urmare naturală. Simona a crescut în cofetărie încă de la 12 ani, mai apoi a devenit vicecampioană mondială la Cupa Mondială de Gastronomie şi în prezent manageriază una din cele mai cunoscute cofetării din Bucureşti, cofetăria Alice. E un artist care se remarcă prin complexitate, atât în bucătărie, cât şi dincolo de ea. De aceea, credem că amprenta ei, pusă cu măiestrie în desenele de pe produse şi de pe ambalaje, va aduce zâmbetul pe chipul celor care le folosesc, ­­spune Isabella Brănişteanu, Thinkegic, agenţia care a coordonat proiectul Poftă de Dulce by Simona Pope.

Cooking by HEINNER

Apărut în 2014, brandul Cooking by HEINNER aduce culoare în bucătăriile românilor prin designul special al produselor. Portofoliul include produse de menaj, de la oale, cratiţe, tăvi, tigăi, (de uz casnic, semiprofesionale sau profesionale), tacâmuri, până la ustensile de amestecat, pentru prepararea prăjiturilor sau a burgerilor, realizate din toate tipurile de materiale: plastic, inox, aluminiu sau fontă pură.

Produsele sunt disponibile atât online, cât şi offline, în magazinele partenere din toată ţara. Portofoliul complet HEINNER poate fi consultat pe site-ul www.heinner.ro sau pe paginile de Facebook şi Instagram.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg