Personaje de poveste prind viaţă într-un mall din Bucureşti

1 78610 original jpg jpeg

De ce-ai mai bate drumul până în Laponia dacă Sun Plaza se transformă în ”Oraşul Crăciunului” şi este atât de aproape? Ca în fiecare an, în luna decembrie Sun Plaza le-a pregătit copiilor zile şi seri magice în decoruri de poveste, întâlniri memorabile şi experienţe inedite, pe măsura nerăbdării cu care au aşteptat Sărbătorile de iarnă. Iar dacă vom avea şi zăpadă, aşa cum se zvoneşte...

În weekend-urile 8-10 şi 15-17 decembrie, zona dinspre cinema va aparţine în totalitate celor mici. Pe 8 decembrie, începând cu ora 17.00, Moş Crăciun şi ceata lui veselă – din care nu lipsesc Regina Iernii, renii şi personaje de basm, vor declara deschis, printr-o paradă, ”Oraşul Crăciunului”. Şi cum nu se poate fără colinde în această perioadă, povestea muzicală ”Christmas Stars” va aduce negreşit spiritul sărbătorilor în sufletele celor prezenţi. Oricât de obosit va fi după lunga sa călătorie, Moşul nu va refuza să facă poze cu micii lui prieteni şi să le răsplătească aşteptarea cu bomboane.

În ambele weekend-uri, copiii sunt invitaţi la atelierele art&craft ale Fabricii de jucării, la sesiuni de pictură pe faţă sau la Olimpiada veselă, unde spiriduşii nerăbdători abia aşteaptă să se joace cu prichindeii ”Statuile muzicale”, ”Săritura în sac”, ”Trasul frânghiei” sau ”Hula-hoop”. Organizatorii mai promit spectacole interactive cu gheaţă carbonică, teatru muzical cu marionete, magie, dar şi un spectacol pentru toată familia, ”Spărgătorul de nuci”.

Pe 16 şi 17 decembrie, pasionaţii de Lego sunt invitaţi să-şi demonstreze fantezia şi îndemânarea în construcţii cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Sun Plaza mai are încă o veste bună pentru clienţii săi: din 8 decembrie va fi activ ”Colţul de împachetat cadouri”, serviciu oferit gratuit şi în acest an celor care îşi vor umple aici desaga din care vor împărţi daruri celor dragi.

În plus, până pe 24 decembrie, Târgul de Crăciun îi aşteaptă pe bucureşteni să aleagă daruri de pus în cizmuliţe ori sub brad, bunătăţi de aşezat pe masă ori decoraţiuni pentru casă. Jucării din lemn, jocuri, globuri din sticlă şi ornamente pictate manual, ceramică şi porţelan, aranjamente pentru masa festivă, bijuterii, cosmetice, accesorii vestimentare, cozonaci şi prăjituri de casă, halviţă şi plăcinte, după poftele, gusturile şi buzunarele tuturor.

Sursa foto: says.comRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg