Piese vestimentare pe care să nu le porţi la o nuntă

1 75556 original jpg jpeg

Ştim cu toate regula, să nu te îmbraci niciodată în alb la o nuntă, dacă nu este chiar a ta. Însă, dincolo de acest lucru, mai sunt şi alte detalii şi obiecte vestimentare pe care e de preferat să le eviţi.

Iată ce piese vestimentare ar trebui să eviţi atunci când eşti invitată la o nuntă:

Evită negrul

Deşi nu este cea mai mare greşeală vestimentară, e recomandat să nu optezi pentru o ţinută neagră, mai ales dacă nunta are loc în timpul zilei. Pentru seara, o rochie neagră elegantă poate fi o idee excelentă, nu şi după amiaza. Dacă totuşi vrei o rochie în nuanţe închise, atunci albastrul ar fi o alegere mai potrivită. Să apari la nunta celei mai bune prietene într-o rochie neagră sobră nu este cea mai bună idee.

Nu purta fuste mini sau rochii foarte scurte

Aceste rochii şi fuste scurte nu sunt adecvate pentru o nuntă. Alege o rochie până la genunchi sau midi dacă nu doreşti să porţi o rochie lungă. Pe cele foarte scurte păstrează-le pentru serile în club.

Evită balerinii sau papucii

Să stai pe tocuri ore întregi poate fi obositor, dar să porţi balerini sau papuci la nuntă e cu adevărat o alegere dezastruoasă, oricât de comozi ar fi. Dacă nu îţi place să porţi pantofi cu tocuri foarte înalte, poţi opta pentru o pereche de sandale sau pantofi cu toc gros.

Denimul este o opţiune greşită

Doar dacă nunta nu are o tematică anume, stai departe de orice rochie, pantaloni sau bluză din denim. Dacă vrei să porţi o pereche de pantaloni la fel de comozi ca blugii, atunci o pereche de pantaloni negri din mătase pot fi ideali.

Pantalonii scurţi, o alegere dezastruoasă

La fel ca fustele scurte, pantalonii scurţi sunt o alegere vestimentară greşită la o nuntă. Alege în schimb o fustă de lungime medie şi un corset.

Nu alege rochii cu animal print

Se presupune că nunta este un eveniment care cere o ţinută mai elegantă, iar o rochie din animal print se abate destul de mult de la acest lucru. Alege o rochie cu motive florale în schimb, mai ales dacă nunta la care eşti invitată are loc în sezonul cald.