Prejudecăţi despre modă

1 77325 original jpg jpeg

Moda poate fi destul de complicată şi de neînţeles pentru majoritatea dintre noi. Să-ţi găseşti stilul care să ţi se potrivească, să fii în permanenţă în tendinţe prin ceea ce porţi şi să te adaptezi uşor noilor trend-uri, chiar dacă nu le agreezi, nu-i deloc simplu. Deseori, tindem să percepem greşit tendinţele şi să ne chinuim în a ne adapta. Iată ce prejudecăţi legate de modă ar trebui date uitării:

Trebuie să porţi doar haine de firmă

Încă există preconcepţia potrivit căreia pentru a arăta bine trebuie să porţi haine foarte scumpe, de designer dacă se poate. Total greşit, după cum lesne îţi poţi da seama. Doar pentru că un articol vestimentar poartă numele unui brand nu înseamnă că arată şi bine. Ideal este să îţi cumperi haine, oricât de mult sau de puţin ar costa ele, care să ţi se potrivească şi în care să te simţi bine.

E la modă, deci trebuie să-l cumperi

Ţi s-a întâmplat vreodată să vezi un anumit articol de îmbrăcăminte peste tot şi să te simţi cumva obligată să ţi-l cumperi şi tu doar pentru că toată lumea îl are? Ei bine, nu ar trebui niciodată să îţi cumperi ceva ce nu-ţi place, fie că e sau nu la modă.

Moda nu e confortabilă

De fapt, moda trebuie să se adapteze stilului tău. Dacă ţie îţi place să porţi haine sport în care să te simţi confortabil, atunci mergi pe acest stil. Oricum, nu vei arăta niciodată bine în ceva în care nu te simţi bine.

Care e scopul modei?

Scopul modei este sau cel puţin ar trebui să fie acela de a te simţi bine în ceea ce porţi. Dacă te simţi bine, atunci şi arăţi bine. Evident, nu orice porţi poate fi extrem de confortabil, mai ales dacă vorbim de o ţinută mai elegantă de exemplu, dar poţi găsi şi acele piese vestimentare comode care să arate şi foarte bine.

Sursa foto: cntraveler.comRecente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg