MODĂ. 7 schimbări să fii în pas cu moda

1 47027 original jpg jpeg

Dacă până acum preferai să te îmbraci cu ce-ţi pica în mână pentru că aşa era mai simplu şi mai economic, este momentul să-ţi schimbi atitudinea! Poţi fi în tendinţe dacă urmezi şapte reguli simple.

Pe aceeaşi temă:

Noile dresuri te pun în valoare

Cum să păstrezi hainele pentru mai mult timp

7 sfaturi pentru a păstra bunul gust

Accesoriile fac diferenţa

Da,fără ele nu se poate! Ochelari,eşarfe,genţi,bijuterii,barete şi pălării... Sunt indispensabile în garderoba uneifemei şi scot din anonimat o ţinută simplă. Ele îţi oferă avantajul de a fi intendinţe cu bani puţini. Alege-le în funcţie de preferinţele tale şipersonalizează-ţi ţinuta.

Nu poate lipsi...

...centura. Îţi subliniază talia şi îţi dă unplus de feminitate. Alege-o pe cea care te avantajează.

Poartă haine colorate

Un pic de culoare nu strică atunci când înjur totul este gri şi deprimant. Nu numai că te scoate în evidenţă,dar face bineşi la moral. Nu trebuie să combini mai multe culori tari,ci doar să adaugi o tuşăde culoare ţinutei tale.

...roşul. Deşi este o culoare un pic maipretenţioasă,poate completa o ţinută în tonuri de gri,negru,alb sau albastruînchis. Poţi alege un palton,o geantă sau pantofi de culoare roşie,importanteste să nu te îmbraci din cap pană-n picioare în această culoare. A,şi încă unlucru demn de a menţionat:fameile care poartă roşu sunt considerate mai sexi...

Un plus de feminitate

Ghetele şi puloverele sunt confortabile şipractice. E normal să le porţi în zilele mai reci. Dar pentru hainele largicare te fac să arăţi ca un sac nu prea ai scuze. Materialele delicate,fustele,bluzele feminine şi botinele ar trebui să-şi găseasca locul în garderoba ta.

...rochia. Scurta,largă,mulată,modelul nuprea contează atâta timp cât ţi se potriveşte şi-ţi scoate în evidenţă puncteleforte.

Nu-ţi ascunde rotunjimile

Nu-ţi face prea multe iluzii,nimeni nu aratăîn realitate ca fetele din reviste sau de pe podiumurile de defilare. Poţi să-ţipui în evidenţă formele purtând haine din materiale fine,culori uni şi tocuripentru că alungesc silueta.

Nu poate lipsi...

...rochia prinsă sub sâni. Îţi pune în valoaredecolteul şi ascunde parţile care nu-ţi fac prea mare cinste. Ai grijă doar să nualegi modele prea scurte.

Poartă tocuri

Încălţările cu talpă joasă sunt confortabile,dar aspectul general are de suferit. Propune-ţi să fii mai elegantă,maisofisticată şi mai feminină. În plus,pe tocuri pari mai slabă.

Nu pot lipsi...

...pantofii cu toc jos. Încălţările cu toc de3-4 cm pot fi purtate toata ziua fără a te obosi prea tare. Merg la pantaloni,dar şi la fuste şi rochii. Seara,schimbă-i cu unii cu toc înalt.

Ia-ţi o geantă nouă

A venit vremea ca geanta veche în care încaptoate lucrurile care-ţi trec prin minte să fie schimbată. Alege una delicată,în care să pui doar strictul necesar:cheile,telefonul,portofelul şi rujul.

...plicul. În tendinţe,dă un plus de eleganţăţinutei tale.

Inspiră-te de la vedete

De cele mai multe ori,ele dictează ce este lamoda şi ce nu. Ba mai mult,sunt mai mereu cu un pas înaintea modei,aşa căpoţi învaţă câte ceva de la ele în materie de stil.

Nu poate lipsi...

...discernământul.Nu orice poate ficopiat şi,categoric,nu orice merită să fie adoptat.