Primul Rolls-Royce Phantom 2018 va fi scos la licitaţie

1 78587 original jpg jpeg

Cei care abia aşteptau să pună mâna pe noul lor Rolls-Royce Phantom mai au de aşteptat. Primul model construit va fi scos la licitaţie, iar încasările vor fi donate în scopuri caritabile.

Pe 27 decembrie, la Festivalul de Iarnă al Vinului, întreaga sumă obţinută pe limuzină va ajunge la Fundaţia Children & Education. În plus, câştigătorul licitaţiei va putea să participe în juriul pentru Maşina Anului, competiţia organizată de ROBB Report şi va primi o colecţia de vinuri din partea Alpha Omega, o cramă din Nappa Valley.

Phantom-ul care are la bază celebra platformă “Architecture of Luxury” oferit la licitaţie poartă la exterior o nuanţă Belladonna Purple, iar la interior vine cu o combinaţie de Arctic White şi Tailored Purple. Limuzina cu ampatament standard este propulsată de un motor V12 de 6,75 litri care va înlocui vechea unitate aspirată V12. Cu 563 de cai putere, Phantom promite o rulare ultra-silenţioasă şi confortabilă şi datorită anvelopelor care vin cu un strat de spumă la interior.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg