Program de studiu britanic pentru asistenţii medicali din România

1 academia europeana pentru asistenti medicali jpg jpeg

Începând cu luna septembrie anul acesta, Academia Europeană pentru Asistenţi Medicali pune la dispoziţia asistenţilor medicali români un program de licenţă de 3 ani, în limba engleză, sub îndrumarea profesorilor britanici de la Universtiatea Cambridge.

Academia European─â pentru Asisten┼úi Medicali este fondat─â de Re┼úeaua de S─ân─âtate Regina Maria ┼či Grupul Educativa, ├«n colaborare cu Universitatea Coventry din Marea Britanie. Studen┼úii rom├óni vor putea beneficia de un program de licen┼ú─â de 3 ani, cu specializarea de Asistent Medical Generalist, ce le va asigura, dup─â absolvire, un job ├«n Marea Britanie. Programul este sus┼úinut de c─âtre Ordinul Asisten┼úilor Medicali Generali┼čti, Moa┼čelor ┼či Asisten┼úilor Medicali din Rom├ónia (OAMGMAMR), fiind demarat─â o campanile na┼úional─â de comunicare, cu activit─â┼úi ├«n 263 de licee, care va inspira mai mul┼úi tineri s─â aleag─â aceast─â carier─â.

Aceast─â ├«ni┼úiativ─â se distinge prin modelul de predare-├«nv─â┼úare, facilit─â┼úi moderne de training, resurse academice ┼či oportunit─â┼úi de practic─â, toate furnizate de Universitatea Coventry din Marea Britanie ┼či armonizate cu cerin┼úele institu┼úiei na┼úionale de formare a asisten┼úilor, precizeaz─â reprezentan┼úii OAMGMAMR ├«ntr-un comunicat de pres─â.

 ÔÇ×Suntem bucuro┼či s─â ne al─âturam unui demers care urm─âre┼čte s─â atrag─â o categorie nou─â de tineri pentru a urma cariera de asisten┼úi medicali, recunosc├ónd astfel valoarea ┼či importan┼úa pe care aceast─â profesie o are ├«n Rom├ónia ┼či oriunde ├«n lume. Sus┼úinem orice ini┼úiativ─â care urm─âre┼čte cre┼čterea calit─â┼úii ├«ngrijirilor de s─ân─âtate prin investi┼úia ├«n programe de formare profesional─â la standarde ├«nalte.ÔÇť, a men┼úionat Mircea Timofte, Pre┼čedintele OAMGMAMR.

Academia are ca obiectiv pregătirea unor lideri în cadrul organizaţiilor medicale, viitori manageri capabili să ridice nivelul asistenţei medicale în sistemul medical.

Modelul educaţional al Academiei presupune ca 75% din învăţare să se întâmple în practică, conform standardelor NHS (National Health Services) din Marea Britanie, oferind astfel studenţilor educaţie modernă la standarde internaţionale. Absolvenţii vor putea lucra în cadrul reţelei sau oriunde altundeva în sistemul de stat sau privat, în Romania sau în străinătate.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg