Program de workshopuri „Femei cu sens“

1 banner website femei cu sens jpg jpeg

Ingenius Hub, alături de CONAF, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin, îţi oferă programul de workshopuri „Femei cu sens“.

Joi, 12 Decembrie, ora 18:00, va avea loc workshopul Brand-ul personal, susţinut de Alina Stoian.

Alina este Communication şi Brand strategist, cu o experienţă de peste 15 ani în antreprenoriat, în prezent conducând agenţia JustAD.

În cadrul workshopului Brand-ul personal, Alina va oferi participantelor toate informaţiile necesare despre realizarea strategiei de brand personal, dar mai mult decât atât, vor trece împreună prin toţi paşii, de la descoperirea valorilor şi misiunii proprii, construirea arhitecturii de brand, planificarea unei comunicări strategice, selectarea canalelor potrivite pentru a comunica despre brand-ul personal – relevante activităţii şi valorilor persoanei respective, dar şi măsurarea şi interpretarea rezultatelor comunicării referitoare la brand-ul personal.

Locurile sunt limitate, iar biletele se pot achiziţiona online, de pe platforma eventway.

Locaţia pentru workshopurile din seria Femei cu sens este Ingenius Hub, Calea Victoriei 20 (pasajul Macca, Centrul Vechi), Bucureşti.

Seria

va continua începând cu 16 Ianuarie 2020, când va avea loc workshopul

, susţinut de Mihaela Stroe, doctor în sociologie, analist comportamental, coach, speaker, trainer.

Un workshop transformator despre cum rămânem centrate în vârtejul acţiunilor zilnice.

Biletele se pot achiziţiona de aici

Următoarele workshopuri din seria

:

Partea 1. Vectorul de putere. Un workshop despre cum ne identificăm atuurile personale şi cum facem să fim de neuitat.

Speaker – Mihaela Tatu, realizator - prezentator de emisiuni radio şi televiziune de peste 22 de ani, trainer certificat persolog dupa modelul DISC.

Partea 2. Negocierea. Importanţa skill-urilor de negociere pentru femeia antreprenor şi femeia de azi. 

Speaker – Rodica Lupu, fondator si CEO al companiei de consultanţă în management strategic şi finanţare Loop Operations, precum şi al Ingenius Hub, cu o experienţă de peste 14 ani în antreprenoriat.

Un atelier de stil, în care aflăm cum ne punem în valoare construind un stil personal autentic, în armonie cu propriile valori şi atuuri.

Speaker – Irina Ricciardi, consultant de imagine certificat al Istituto Europeo di Designo, Milano; Nuova Accademia di Belle Arti, Milano. Irina este consultant de imagine şi stilist fotografic pentru Fabulous Mood, Como şi Sartorialist pentru Eligo Milano.

  • Echilibrul între profesie şi viaţa personală,  19 Martie 2020 – bilete workshop.

Un workshop despre metode de echilibrare şi de definire a limitelor. Cum definim succesul şi limitele.

              Speaker – Roxana Gabor Iliescu, jurnalist şi PR, dar şi cu o experienţă de peste 6 ani ca şi mediator, formator, terapeut şi expert mindfulness. 

  • Oportunităţi pentru femei antreprenor, 9 Aprilie 2020 – bilete workshop.

O dezbatere despre oportunităţile oferite femeilor, cum pot fi acestea accesate şi cum pot fi folosite pentru a ne atinge obiectivele.

Speakeri – Rodica Lupu & friends

Pentru acest workshop locaţia urmează să fie anunţată.

De ce

?

Pentru că rolul de femeie se transformă progresiv şi cu o viteză ameţitoare, provocând limitele în toate sensurile. De la rolul profesional, până la cel din cuplu sau chiar cel de mamă, femeile se simt continuu provocate să livreze rezultate optime, fără să aiba prea multe modele, repere sau definiţii clare a ceea ce îşi doresc sau ce îşi doresc ceilalţi de la ele.

este prilejul de a identifica partenere în activitatea profesională. Cadrul creat oferă participantelor un nou prilej de manifestare, de promovare a propriilor valori, dar şi de dezvoltare a competenţelor profesionale.

Ne dorim să oferim sprijin femeilor antreprenor, freelancer, femeilor care doresc să îşi dezvolte propriul business, dar si mămicilor şi femeilor în cautare de sens, repere, modele. Pentru că ne dorim să se simtă mai motivate, mai încrezătoare, mai puternice. Ne dorim să fie Femei cu Sens.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg