Relansare J'Adore by Dior în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles

1 50200 original jpg jpeg

J’Adore s-a relansat în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. Dincolo de evenimentul cu iz hollywoodian, momentul marchează întoarcerea acasă a unui brand de parfumuri care nu încetează cu reinventările, de câteva decenii încoace.

Charlize Theron,Marilyn Monroe,Marlene Dietrich şi Grace Kelly au împărţit,preţ de un minut şi jumătate,Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. O afirmaţie imposibil de argumentat după legile logicii,dar complet plauzibilă urmând tiparele hollywoodiene ale lui Jean-Jacques Annaud,regizorul devenit celebru pentru „Şapte ani în Tibet“.

În filmuleţul campaniei de relansare a „J’Adore“,încăperile de la Versailles devin podium pentru Charlize Theron care,scufundată în auriu din cap până-n picioare devine,la rândul său,o variantă „în carne şi oase“ a emblematicei sticle de parfum. Conceptul lui Annaud a făcut vâlvă şi a presărat puţină pulbere de magie peste fanii Dior,aducând în contemporaneitate aceleaşi valori cu care brandul şi-a dobândit celebritatea mondială în urmă cu 65 de ani.

Privind retrospectiv,peste tot mozaicul de lansări şi reinventări ale brandului Dior din ultimele decenii a planat mereu aura Versailles-ului cu tot ceea ce înseamnă el:lux,strălucire,glamour. Spre deosebire de alte mari case de modă,precum Chanel sau Lanvin,care au mizat pe simplitate şi pe o abordare discretă,şoptită,a luxului,în materie de haine sau parfumuri Dior nu a fost niciodată discret şi nici nu şi-a dorit să fie.

Cu mult înainte ca Charlize,Marilyn,Marlene şi Grace să se alinieze,digital sau „live“ în Sala Oglinzilor,încăperile luxos-opulente de la Versailles erau sursa inspiraţiei pentru tânărul Christian Dior şi pentru al său „New Look“ postbelic. Fustele sale din zeci de metri de material şi culori pline de viaţă făceau Europa îngenuncheată de război să reînceapă să viseze frumos,evocând epoca de glorie a luxului,respectiv perioada Regelui Soare,personajul rămas în legendă drept „primul creator de modă din istorie“. Sub domnia sa,Franţa devenise un punct de referinţă al luxului,valorificând la maximum textilele,ceramica,parfumeria şi toate meşteşugurile de artă.

Citeşte continuarea AICI.Recente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg