Relansare J'Adore by Dior în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles

1 50200 original jpg jpeg

J’Adore s-a relansat în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. Dincolo de evenimentul cu iz hollywoodian, momentul marchează întoarcerea acasă a unui brand de parfumuri care nu încetează cu reinventările, de câteva decenii încoace.

Charlize Theron,Marilyn Monroe,Marlene Dietrich şi Grace Kelly au împărţit,preţ de un minut şi jumătate,Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. O afirmaţie imposibil de argumentat după legile logicii,dar complet plauzibilă urmând tiparele hollywoodiene ale lui Jean-Jacques Annaud,regizorul devenit celebru pentru „Şapte ani în Tibet“.

În filmuleţul campaniei de relansare a „J’Adore“,încăperile de la Versailles devin podium pentru Charlize Theron care,scufundată în auriu din cap până-n picioare devine,la rândul său,o variantă „în carne şi oase“ a emblematicei sticle de parfum. Conceptul lui Annaud a făcut vâlvă şi a presărat puţină pulbere de magie peste fanii Dior,aducând în contemporaneitate aceleaşi valori cu care brandul şi-a dobândit celebritatea mondială în urmă cu 65 de ani.

Privind retrospectiv,peste tot mozaicul de lansări şi reinventări ale brandului Dior din ultimele decenii a planat mereu aura Versailles-ului cu tot ceea ce înseamnă el:lux,strălucire,glamour. Spre deosebire de alte mari case de modă,precum Chanel sau Lanvin,care au mizat pe simplitate şi pe o abordare discretă,şoptită,a luxului,în materie de haine sau parfumuri Dior nu a fost niciodată discret şi nici nu şi-a dorit să fie.

Cu mult înainte ca Charlize,Marilyn,Marlene şi Grace să se alinieze,digital sau „live“ în Sala Oglinzilor,încăperile luxos-opulente de la Versailles erau sursa inspiraţiei pentru tânărul Christian Dior şi pentru al său „New Look“ postbelic. Fustele sale din zeci de metri de material şi culori pline de viaţă făceau Europa îngenuncheată de război să reînceapă să viseze frumos,evocând epoca de glorie a luxului,respectiv perioada Regelui Soare,personajul rămas în legendă drept „primul creator de modă din istorie“. Sub domnia sa,Franţa devenise un punct de referinţă al luxului,valorificând la maximum textilele,ceramica,parfumeria şi toate meşteşugurile de artă.

Citeşte continuarea AICI.



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG