Relansare J'Adore by Dior în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles

1 50200 original jpg jpeg

J’Adore s-a relansat în Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. Dincolo de evenimentul cu iz hollywoodian, momentul marchează întoarcerea acasă a unui brand de parfumuri care nu încetează cu reinventările, de câteva decenii încoace.

Charlize Theron,Marilyn Monroe,Marlene Dietrich şi Grace Kelly au împărţit,preţ de un minut şi jumătate,Sala Oglinzilor de la Palatul Versailles. O afirmaţie imposibil de argumentat după legile logicii,dar complet plauzibilă urmând tiparele hollywoodiene ale lui Jean-Jacques Annaud,regizorul devenit celebru pentru „Şapte ani în Tibet“.

În filmuleţul campaniei de relansare a „J’Adore“,încăperile de la Versailles devin podium pentru Charlize Theron care,scufundată în auriu din cap până-n picioare devine,la rândul său,o variantă „în carne şi oase“ a emblematicei sticle de parfum. Conceptul lui Annaud a făcut vâlvă şi a presărat puţină pulbere de magie peste fanii Dior,aducând în contemporaneitate aceleaşi valori cu care brandul şi-a dobândit celebritatea mondială în urmă cu 65 de ani.

Privind retrospectiv,peste tot mozaicul de lansări şi reinventări ale brandului Dior din ultimele decenii a planat mereu aura Versailles-ului cu tot ceea ce înseamnă el:lux,strălucire,glamour. Spre deosebire de alte mari case de modă,precum Chanel sau Lanvin,care au mizat pe simplitate şi pe o abordare discretă,şoptită,a luxului,în materie de haine sau parfumuri Dior nu a fost niciodată discret şi nici nu şi-a dorit să fie.

Cu mult înainte ca Charlize,Marilyn,Marlene şi Grace să se alinieze,digital sau „live“ în Sala Oglinzilor,încăperile luxos-opulente de la Versailles erau sursa inspiraţiei pentru tânărul Christian Dior şi pentru al său „New Look“ postbelic. Fustele sale din zeci de metri de material şi culori pline de viaţă făceau Europa îngenuncheată de război să reînceapă să viseze frumos,evocând epoca de glorie a luxului,respectiv perioada Regelui Soare,personajul rămas în legendă drept „primul creator de modă din istorie“. Sub domnia sa,Franţa devenise un punct de referinţă al luxului,valorificând la maximum textilele,ceramica,parfumeria şi toate meşteşugurile de artă.

Citeşte continuarea AICI.



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg