Revista „Click! pentru femei” îţi oferă noi volume de excepţie

1 54669 original jpg jpeg

„Click! pentru femei” îţi aduce cărţile de vacanţă pentru copilul tău. Vineri, 16 august, împreună cu revista, poţi cumpăra cartea care cuprinde două poveşti pe care nu trebuie să le ratezi: „Colţ alb” şi „Mihail, câine de circ” scrise de Jack London, la preţul special de numai 4,99 lei.

Cartea este dedicată copiilor,însă poate fi recitită cu plăcere şi de către adulţi. Aşadar,fă-i o surpriză copilului tău sau retrăieşte momentele copilăriei,alături de „Click! pentru femei”. Nu rata ediţia de vineri!Descrierea poveştilor

„Colţ Alb”este povestea unui animal trei sferturi lup şi un sfert câine,al cărui drum prin viaţă parcurge mai multe etape:câine de sanie al unui indian,după despărţirea dureroasă de mama sa,câine de luptă al uni om dement şi în final ajunge în mâinele unui om iubitor,care îi arată acestei creaturi sălbatice,înnebunită de răutatea oamenilor,că există dragoste şi bunătate şi că nu toţi oamenii sunt răi. Ceea ce atrage şi fascinează la această povestire este percepţia vieţii prin mintea unui animal. 

„Mihail,câine de circ”este povestea tristă a celui mai bun prieten al omului. Inteligenţa şi devotamentul pe care acest animal le dovedeşte faţă de stăpânii lui nu sunt întotdeauna răsplătite cum se cuvine. Acesta e tristul adevăr pe care Mihail îl învaţă singur. Nu toţi oamenii sunt asemenea bunului Dag Daughtry,cel care l-a găsit pe Mihail,dar care-i apreciază într-atât calităţile,încât nu se mai poate despărţi de el.