Revista Click! pentru femei şi editura Herald te premiază!

1 83778 original jpg jpeg

Participă la concurs şi poţi câştiga unul din cele 5 seturi a câte două cărţi: „Dansul furiei" de Harriet Lerner şi „Abilităţi de relaţionare în cuplu - Cum să construieşti o relaţie mai bună" de Matthew McKay, Patrick Fanning, Kim Paleg .

Câştigătorii concursului sunt:

Ispir Gabriela

Popa Constantin

Pintea Adrian

Ionela Crina

Negrea Geanina

Pentru informaţii ne puteţi contacta pe adresa de e-mail roxana.iosif@adevarulholding.ro.

Au câştigat câte un set a câte două cărţi: „Dansul furiei" de Harriet Lerner şi „Abilităţi de relaţionare în cuplu - Cum să construieşti o relaţie mai bună" de Matthew McKay, Patrick Fanning, Kim Paleg .

Mecanism: Pentru a te înscrie în concurs trebuie să răspunzi cu un comment la pagina de concurs la următoarea întrebare: „Ce gen de cărţi îţi place să citeşti?”

Perioada concursului este 22 -28 octombrie 2018, vom oferi 5 premii a câte 2 cărţi. Vor fi luate în considerare commenturile care conţin răspunsuri cu un conţinut legat de tema concursului, trimise până la data de 28 octombrie 2018, ora 24:00. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi în data de 29 octombrie.

Premiile sunt oferite de Editura Herald www.edituraherald.ro

Recenzii cărţi:

„Dansul furiei" de Harriet Lerner

Exprimarea furiei a fost condamnată mereu şi nici în prezent nu se bucură de o reputaţie prea bună. Manifestarea furiei, în special de către femei, atrage după sine diverse etichetări: slăbiciune, defect de caracter, impoliteţe, proastă-creştere. Suntem educaţi şi sfătuiţi în spiritul concilierii, al mascării adevăratelor noastre emoţii, de dragul aparenţelor sociale. Cu atât mai mult cu cât obiectul nemulţumirii este partenerul, un părinte sau copilul.

image

Prea puţini ne spun că furia este o emoţie legitimă, firească şi, de multe ori, salutară. Harriet Lerner se numără printre aceşti învăţători înţelepţi. După cum explică autoarea, furia ne poate semnala multe lucruri: că suferim, că ceva nu merge bine, că nevoile noastre nu sunt împlinite în mod adecvat, că e nevoie de o schimbare. Pentru a împiedica furia să degenereze sau să ne altereze relaţiile de familie, este necesar să învăţăm să ne comunicăm limpede nevoile şi dorinţele, să nu ne străduim să îi schimbăm pe ceilalţi şi să ne apărăm ideile şi convingerile într-un mod asertiv. Dansul furiei este bestseller New York Times, cu vânzări care depăşesc trei milioane de exemplare, şi a fost tradus în mai mult de treizeci şi cinci de limbi.

„Abilităţi de relaţionare în cuplu - Cum să construieşti o relaţie mai bună", Matthew McKay, Patrick Fanning, Kim Paleg

Valoarea volumului Abilităţi de relaţionare în cuplu este dată de faptul că pune accent pe acţiune şi pe schimbări comportamentale, mai degrabă decât pe teorie. Puteţi alege să citiţi capitolele cele mai relevante pentru relaţia dumneavoastră şi să vă îmbunătăţiţi acele abilităţi de comunicare şi relaţionare de care consideraţi că aveţi cel mai mult nevoie.

image

Cartea de faţă reprezintă un instrument excelent şi bine-venit pentru îmbunătăţirea relaţiei de cuplu: printre altele, veţi învăţa să vă identificaţi tiparele de gândire disfuncţionale, veţi afla cum să gestionaţi furia personală şi pe cea a partenerului, cum să negociaţi corect şi eficient, cum să interveniţi în sistemul cuplului din care faceţi parte şi să neutralizaţi mecanismele de apărare care vă împiedică să desfăşuraţi o comunicare clară.

Alegeţi să luaţi măsuri constructive, să abordaţi raţional şi practic conflictele şi zonele sensibile ale relaţiei dumneavoastră de cuplu! Prin numeroase exerciţii şi exemple, cei trei autori ai cărţii de faţă oferă numeroase soluţii pentru a dezvolta o relaţie pozitivă şi deschisă cu persoana iubită.

Regulament completRecente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg