Rochia neagră, reinventată!

1 66451 original jpg jpeg

Cunoscută ca „little black dress”, această rochie a fost mereu alături de tine şi doar tu ştii de câte ori te-a salvat din impasuri. Sezonul acesta este timpul să-i oferi ceea ce i se cuvine! Renunţă la modelele cu mult prea simple şi optează pentru modele cu ceva deosebit!

Da,nu renunţa chiar de tot la simplitate! Nu asta am spus mai devreme! Ideea este să cauţi piese unice,cu ceva deosebit,care să-ţi garanteze o apariţie de milioane.

Rochii găseşti peste tot,însă nu trebuie să alegi ceva ce ar alege încă 10 femei. Stilul tău contribuie mult în alegerea ţinutelor tale,dar ghidează-ţe pe cât posibil şi de tendinţe sau revistele de specialitate.

Chiar dacă până acum ai păstrat o notă de modestie în alegerea rochiilor tale,tocmai pentru a nu ieşi prea mult în evidenţă,este timpul să faci mici schimbări de abordare. Nu spun să alegi rochii scurte,cu mult sclipici,cu multe volane,cu spatele complet gol şi tot aşa.

Sugerez doar să fii un pic mai confidentă pe genul tău de siluetă,pe părţile bune şi să încerci pe cât posibil să le evidenţiezi,într-un mod plăcut. În felul ăsta,atunci când ieşi din casă,pentru o petrecere,o cină mai sofisticată,chiar te vei simţi bine şi toată lumea va remarca asta!

Rochia neagră este simplă,tocmai din cauza „culorii” ei. De aceea,anumite elemente sau detalii de croială,lungime,aplicaţii ori volumetrie au menirea de a face o rochie să arate senzaşional pe tine sau nu.

Poartă o rochie cu lungime medie şi mâneci ¾. Recunoaşte,câte dintre prietenele tale au venit vreodată îmbrăcate cu o rochie cu mâneci lungi? Iar pentru a o scoate dinanonimat,porţiunea din jurul taliei este din dantelă fină. Acesta este detaliul special de careţi vorbeam. Nu este nimic spectaculos,însă este de efect! Dacă vrei să accesorizezi,alege o pereche mai opulentă de cercei. Nu purta colier la acest tip de rochie.

70277ceea807426baabab254c8eb28ea jpg jpeg

Rochie,Eponge Fashion Paris,129,9 lei

Voal,pliseuri şi un umăr „lipsă”. Iată cum o rochie devine spectaculoasă! Iar tu vei arăta genial în ea! Pentru că ştim deja că talia trebuie marcată în cam toate situaţiile posibile,rochia are şi o curea,destul de subţire,în stil rock şi uşor lăcuită,pentru a contrasta frumos cu voalul uşor mat. Ce spui?

979a7889255e8a0cb80a7915840bbe62 jpg jpeg

Rochie,LaFemme,199,9 lei

Dacă vrei ceva în stilul anilor 50,alege o rochie din voal cu buline aproape insesizabile,cu jupă din tull şi talia pe elastic. Deasupra poţi opta pentru o curea subţire,strălucitoare sau cu aplicaţii de pietre. Nu merge pe ceva colorat,pentru că materialul rochiei este prea elegant pentru aşa ceva. Forma rochiei îţi este de asemenea de ajutor,dacă ai şoldurile nu foarte mari. Fiind mai cloş,volumul creat în această zonă te ajută mult!

0a2c46c91b9930b9a84fe78a4d52fdc0 jpg jpeg

Rochie,LaFemme,159,99 lei

Pentru o femeie cu şoldurile frumoase,recomand această rochie,pe care ai avea tentaţia să o cataloghezi drept mult prea mulată. Ei bine,încearc-o! Partea de sus,fiind uşor drapată (după cum observi,gulerul este mai larg şi creează nişte pliuri frumoase la baza gâtului) dă volum părţii de sus a corpului tău. Asta dacă ai nevoie,evident şi dacă natura nu te-a înzestrat cu nişte sâni mari. Acest tip de pliseuri echilibrează atât cât este nevoie partea de sus,cu partea de jos a corpului. Optează pentru o brăţară mai lată şi cercei. Renunţă la colier!

a5e81a1da96ebb94f354a7206de74e40 jpg jpeg

Rochie,TinaR,129 lei

Dantela este în tendinţe,dar credeai că nu vei avea ocazia să o porţi. Uite un model reuşit de little black dress,integral realizată din dantelă şi cu terminaţie de tull. Forma este simplă,iar lungimea este potrivită pentru o minionă. Poart-o cu un dres opac şi tocuri. Ca accesoriu,recomand unul capilar,decât brăţări sau coliere. Dantela este în sine un „accesoriu”,aşa că nu încărca degeaba ţinuta!

92acca86189cc4fa8357abad3708f6f1 jpg jpeg

Rochie,TinaR,149 lei



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg