Rochii de mireasă vintage. De ce să ţii cont când le alegi

1 65041 original jpg jpeg

Cu umerii goi ori cu mânecă scurtă sau lungă, din dantelă sau tafta, orice viitoare mireasă visează cum o să arate rochia pe care o va purta, în cea mai importantă zi din viaţa ei. Multe dintre femeile care urmează să se căsătorească optează pentru rochiile de mireasă vintage.

Această rochie este aleasă pentru că spune o poveste. În plus,acaestă piesă vestimentară este rară şi originală,făcându-te să te simţi importantă.

Rochii de mireasă vintage. Sunt mai scumpe decât cele tradiţionale

În comparaţie cu orochie de mireasătradiţională,o rochie vintage  poate să fie destul de costisitoare. Şi asta pentru că este rară. Dacă totuşi nu vrei să cheltuieşti foarte mult pe rochia de mireasă,o alternativă ar fi să porţi rochia de mireasă a bunicii sau a mamei,în cazul în care acestea au păstrat-o. O altă variantă ar fi să-ţi faci propria rochie vintage,cu materiale delicate,specific vremurilor de demult.

Rochii de mireasă vintage. Sunt căutate de femeile iubitoare de obiecte vechi

Aceste rochii sunt foarte râvnite în rândul cumpărătoarelor iubitoare de lucruri vechi. Rochiile din anii '30,sunt,de obicei,mai greu de prelucrat,iar rochiile din anii 1940 sunt pentru miresele care vor să adopte un look dramatic. În schimb,rochiile din anii 1960 sunt largi în jurul mijlocului,având talia neidentificabilă,iar cele din anii 1970 au elemente renascentiste,sunt fluide şi confecţionate din materiale de calitate.  De asemenea,de multe ori,acestea acoperă gâtul.

Rochii de mireasă vintage. Ai grijă ca rochia să se potrivească măsurilor tale

Un element important pe care trebuie să-l iei în considerare atunci când alegi o rochie de mireasă de epocă este să ţi se potrivească. Şi asta pentru că nimic din lume nu va putea modifica dimensiunea taliei. Totodată,nu se poate face ceva mare,din ceva prea mic.

Important este să vezi şi în ce stare se află materialul din care este confecţionată rochia de mireasă. Există anumite mătăsuri care se usucă în timp şi,dacă încerci să modifici rochia,există riscul ca aceasta să se destrame. Dacă rochia este confecţionată din satin sau dantelă,de obicei,acesta poate fi restaurată.

Credit foto:ny.racked.comRecente

angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg