Roman de dragoste la alegere cu CLICK! PENTRU FEMEI

1 85237 original jpg jpeg

De Ziua Femeii, Click! pentru femei te invită în lumea poveştilor de dragoste. Şi nu orice poveşti. Una îţi dezvăluie pasiunile şi secretele amoroase ale doamnelor din vechile citadele italiene, iar alta dezvăluie intrigile amoroase de la curtea regală a Franţei.

Deci, numărul 7 al revistei, care apare vineri, 8 martie, îţi va oferi, la alegere, un roman: „Femeia care a inventat dragostea“ de Guido da Verona sau „Napoleon Bonaparte în viaţa sentimentală“, scrisă de un grup de autori. Când vei cumpăra Click! pentru femei trebuie să specifici care carte o doreşti. Pentru ambele variante preţul revistei, cu tot cu carte, va fi doar 10 lei.

image

„Femeia care a inventat dragostea“

Pentru o femeie, dragostea nu a fost niciodată o dilemă a inimii, ci a minţii. În cazul unui război sentimental, femeia se va folosi de toate armele de care dispune, pornind de la inteligenţă până la intrigi ţesute cu mare fineţe.

image

Scrisă pe baza relatărilor pajilor şi valeţilor de la curtea regală, cartea nu se limitează numai la viaţa amoroasă şi secretă a lui Napoleon. Ar fi fost imposibil să îl izolăm pe împărat de familia. Viaţa intimă a Bonaparţilor s-a învârtit necontenit în jurul împăratului, iar strălucirea lui a fost şi strălucirea lor, după cum apusul lui a fost şi apusul lor.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg