Roman de dragoste la alegere cu CLICK! PENTRU FEMEI

1 85237 original jpg jpeg

De Ziua Femeii, Click! pentru femei te invită în lumea poveştilor de dragoste. Şi nu orice poveşti. Una îţi dezvăluie pasiunile şi secretele amoroase ale doamnelor din vechile citadele italiene, iar alta dezvăluie intrigile amoroase de la curtea regală a Franţei.

Deci, numărul 7 al revistei, care apare vineri, 8 martie, îţi va oferi, la alegere, un roman: „Femeia care a inventat dragostea“ de Guido da Verona sau „Napoleon Bonaparte în viaţa sentimentală“, scrisă de un grup de autori. Când vei cumpăra Click! pentru femei trebuie să specifici care carte o doreşti. Pentru ambele variante preţul revistei, cu tot cu carte, va fi doar 10 lei.

image

„Femeia care a inventat dragostea“

Pentru o femeie, dragostea nu a fost niciodată o dilemă a inimii, ci a minţii. În cazul unui război sentimental, femeia se va folosi de toate armele de care dispune, pornind de la inteligenţă până la intrigi ţesute cu mare fineţe.

image

Scrisă pe baza relatărilor pajilor şi valeţilor de la curtea regală, cartea nu se limitează numai la viaţa amoroasă şi secretă a lui Napoleon. Ar fi fost imposibil să îl izolăm pe împărat de familia. Viaţa intimă a Bonaparţilor s-a învârtit necontenit în jurul împăratului, iar strălucirea lui a fost şi strălucirea lor, după cum apusul lui a fost şi apusul lor.