Romane clasice, împreună cu revista Click! pentru femei

1 83901 original jpg jpeg

Nu rata o colecţie fascinantă! Găseşti la chioşcuri, împreună cu revista Click! pentru femei, continuarea celebrelor romane Jane Eyre şi La răscruce de vânturi. 

Continuarea romanului „Jane Eyre“

Autoarea Kimberly Bennett a dovedit un curaj ieşit din comun atunci când a hotărât să scrie continuarea unui roman-capodoperă a literaturii universale, „Jane Eyre“

.

image

O misiune extrem de grea, dar nu imposibilă, aşa cum o dovedeşte această carte ce nu se deosebeşte prin nimic de stilul celebrei Charlotte Bronte. Povestea din Jane Eyre s-a oprit la momentul căsătoriei lu Edward cu Jane. Continuarea ei urmăreşte evoluţia cuplului şi încearcă să răspundă unor întrebări fireşti. Încetează intensitatea atracţiei după ce se depun juramintele de credinţă? Nu mai există niciun obstacol în calea fericirii lor? 

Într-adevăr, la începutul căsniciei, viaţa este la fel de tumultoasă şi nesigură ca plecarea într-o calatorie spre o destinatie indepartata. Dar viitorul nu poate fi prestabilit niciodată.

Vor trăi Jane şi Edward fericiţi până la adânci bătrâneţi sau dificultăţile apărute îi vor despărţi?

O carte scrisă cu reală pasine, ce face să vibreze cele mai sensibile corzi ale sufletului cititorului.

Continuarea romanului „La răscruce de vânturi“.

image

Continuarea unor romane celebre reprezintă un demers temerar şi lăudabil. Autoarea Lin Haire-Sargeant, profesor de literatură la Universitatea din Massachusetts, reuşeşte să evoce aerul întunecat, misterios, al domeniului Wuthering Heights cu o autenticitate izbitoare. Această ficţiune, bine construită, completează golul lăsat în romanul „La răscruce de vânturi“, şi anume: ce a făcut Heathcliff din momentul în care a auzit-o pe iubita sa că o casatorie cu el ar degrada-o, şi până când a revenit spre a o recuceri.

Heathcliff şi Catherine, sufletul lui pereche, reprezintă unul dintre cuplurile cele mai iubite ale literaturii clasice. Fiul vagabond al naturii şi fiica proprietarului ale căror inimi bat la unison până când destinul le va rupe.

Cum a reuşit Heathcliff în cei trei ani de dispariţie să se transforme dintr-un simplu argat într-un gentleman bogat? Care este adevărata lui origine?

La toate aceste întrebări veţi afla răspunsul parcurgând un roman uluitor care, cu siguranţă, vă va rămâne multă vreme în memorie?

Revista Click! pentru femei se găseşte la toate punctele de difuzare a presei împreună cu carte la preţul special de 12 lei şi 99 de bani.Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg