Samsung Galaxy A70 Specificaţii, review şi păreri ale utilizatorilor

2 samsung a70 jpg jpeg

Gama A de la Samsung este gama pe care gigantul coreean a ales să o dezvolte astfel încât să facă concurenţă companiilor Huawei şi Xiaomi din China, care au câştigat o bună cotă de piaţă în rândul utilizatorilor de telefoane mobile entry level şi mid-range. Dacă până acum telefoanele noi, sub un anumit prag de preţ erau de neconceput pentru Samsung, anul acesta compania a mai renunţat la mândrie şi a scos pe piaţă modele de dispozitive accesibile pentru toată lumea.

Dar cu toate că au mai lăsat de la ei în legătură cu profiturile, producătorii nu s-au putut abţine să-şi demonstreze talentele şi chiar şi în cazul gamei de mijloc au lansat modele care să fure lumina reflectoarelor. Din gama A, până acum, direct din rândul telefoanelor generaţiei a cincea, unul din modelele care se remarcă în mod special prin performanţă şi calitate este Samsung Galaxy A70,un telefon mult aşteptat de iubitorii de tehnologie anul acesta.

Un ecran ce face cinste design-ului teardrop

Deşi este unul din cele mai performante telefoane ale gamei sale, Galaxy A70 are în partea de sus a ecranului aceeaşi decupătură în formă de lacrimă, ca şi modelele predecesoare. Cu toate acestea, micul detaliu nu deranjează prea mult din punct de vedere estetic şi chiar face echipă bună cu celelalte elemente de design contribuind la aspectul rotunjit al liniilor. Display-ul SuperAMOLED cu care este prevăzut telefonul Samsung Galaxy A70, cu o rezoluţie de 2400 x 1080, este un mare plus al acestui telefon. Forma ecranului cât şi performanţele acestuia îl recomandă ca un dispozitiv potrivit pentru vizionarea filmelor sau pentru jocurile video.

Un telefon ce merită să-l vezi dezbrăcat

Prima oară când îl scoţi din cutie, telefonul Samsung Galaxy A70 impresionează prin design-ul carcasei sale şi culorile acesteia. Privită din diverse unghiuri, carcasa acestui telefon reflectă lumina în toate culorile curcubeului ceea ce face ca terminalul să arate excelent fără accesorii suplimentare sau cu o husă personalizată de la itelmobile.ro.

Samsung s-a îndrăgostit de camerele triple

Faptul că în partea din spate telefonul Samsung Galaxy A70 este prevăzut cu trei camere de fotografiat de 32, 8 şi 5 megapixeli demonstrează încă o data dragostea coreenilor pentru fotografie şi reţelele sociale. Cât despre cei care adoră un selfie ca la carte, acest model se dovedeşte încă o dată o alegere potrivită pentru camera sa frontală, tot de 32 megapixeli. Aplicaţia camerei nu diferă de cea cu care Samsung ne-a obişnuit deja la modelele mai vechi. Există o funcţie specială pentru recunoaşterea facială şi focusarea camerei pe trăsăturile feţei în modul portret, dar şi o funcţie de optimizare pentru formatul landscape. Din punct de vedere al calităţii imaginii, fotografiile sunt peste medie, chiar şi în condiţii slabe de lumină comparate cu performanţele modelelor anterioare. Dar analizate pe un ecran de mari dimensiuni, ele lasă loc de îmbunătăţiri având tendinţa să-şi piardă din claritate.

Performanţe care justifică preţul

Folosind acelaşi procesor, Snapdragon 675 SoC, ca telefonul Redmi Note 7 Pro, era de aşteptat ca Samsung Galaxy A70 să ofere ceva în plus ca să-şi justifice preţul. Şi într-adevăr, diferenţa este simţitoare odată ce rulezi primele aplicaţi sau instalezi un joc video. Cu 6 GB de memorie RAM şi 128 GB de memorie internă Samsung Galaxy A70 face faţă celor mai multe provocări şi lasă în urma utilizării o impresie general plăcută şi satisfacţia că ai primit un dispozitiv pe măsura preţului pe care l-ai plătit.

Păreri ale utilizatorilor şi verdict final

Samsung Galaxy A70 a reuşit să câştige un loc în inima tuturor celor care l-au testat. Cu toate acestea, din mulţime se fac auzite şi câteva guri rele care critică performanţele camerei în lumină slabă, sau volumul maxim redat de difuzorul telefonului. Însă, la achiziţia unui astfel de telefon trebuie reţinut faptul că dispozitivul, chiar dacă poartă numele Samsung, este în continuare un terminal încadrat în clasa de mijloc şi pentru preţul său convenabil de achiziţie oferă performanţe mai mult decât satisfăcătoare. În concluzie, Samsung A70 este o investiţie profitabilă şi o alegere excelentă pentru cei care doresc un telefon mai mult decât bun pe care să nu cheltuiască o avere. Există întotdeauna loc şi de mai bine, dar analizat obiectiv, din toate punctele de vedere, Samsung Galaxy A70 oferă performanţe peste aşteptări.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg