Săptămâna PSI, o serie de evenimente dedicate familiei în 7 oraşe din ţară şi la Chişinău

1 50x70 psi bucuresti jpg jpeg

Cel mai mare eveniment din România din domeniul psihologiei se desfăşoară în perioada 24 februarie – 1 martie 2020. Cu această ocazie, renumiţi psihologi din principalele oraşe universitare din ţară sunt invitaţi să vorbească pe teme ce ţin de cuplu şi de educaţia copilului.

Evenimentul, organizat de Editura Trei în parteneriat cu Librăriile Cărtureşti, propune mai multe teme actuale privind familia.

* În ce fel şi pentru câtă vreme poţi să întreţii flacăra iubirii?

* Cum deosebeşti o relaţie de cuplu sănătoasă de o legătură sabotată de narcisism sau dependenţă?

* Cum ajung problemele părinţilor să perturbe viaţa copiilor şi ce poţi face pentru sprijini un copil ruşinos sau o adolescentă care şi-a pierdut busola?

Iată doar o parte dintre problemele care vor fi discutate în ediţia din această primăvară a Săptămânii PSI, într-o serie de evenimente care îşi propune de această dată să atingă cele mai fierbinţi teme din psihologia cuplului, familiei şi copilului.

Evenimentele Săptămânii PSI vor fi animate de psihoterapeuţi, formatori şi profesori universitari din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Braşov, Sibiu, Arad şi Chişinău. Atelierele vor începe de la orele 18.30, intrarea este liberă, iar cărţile de parenting şi psihologie de cuplu publicate de Editura Trei vor fi disponibile cu o reducere de 25% pe toată durata evenimentului, în întreaga reţea a Librăriilor Cărtureşti.

Cu această ediţie, Săptămâna PSI înregistrează 360 de evenimente, din 2012 până în prezent. În 2014, ediţia dedicată părinţilor a fost nominalizată în cadrul Galei Industriei de Carte din România la categoria „Cea mai bună campanie de Marketing şi PR”.

„Săptămâna PSI” este o campanie realizată de Editura Trei şi de Librăriile Cărtureşti, cu sprijinul psihologilor şi psihoterapeuţilor din România şi răspunde nevoii de cunoştinţe de psihologie utilizabile în viaţa cotidiană. Teme precum iubirea, cuplul, parentingul, agresivitatea, ura, relaxarea, sexualitatea, funcţionarea psihicului, etc au fost expuse de-a lungul timpului de psihologi renumiţi din principalele oraşe universitare din ţară, atât prin discuţii la obiect şi prin exemple, cât şi prin recomandări şi prezentări de carte. Puteţi consulta aici programul complet al ediţiei din această primăvară.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg