Sărbătorile de iarnă încep cu o ciocolată caldă

1 mccafe cani de colectie jpg jpeg

McDonald’s continuă tradiţia sărbătorilor de iarnă şi lansează noi căni de colecţie din porţelan, pahare festive şi un nou sortiment de ciocolată caldă cu lapte, numai la McCafé.

Pentru al treilea an consecutiv, fanii lanţului de cafenele McCafé se pot bucura de colecţia de căni în ediţie limitată de sărbători, până pe 25 decembrie.  

În această iarnă, toţi iubitorii de cafea sunt aşteptaţi în cafenelele McCafé din ţară, unde, la oricare două sortimente de cafea din categoria Grande cumpărate, primesc una din cele patru căni de colecţie. În plus, oaspeţii se pot bucura acum de ciocolată caldă Nestle, o băutură nouă cu textură catifelată de ciocolată şi lapte fin într-una din cele 36 de cafenele din ţară sau o pot lua la pachet, bucurându-se şi de paharele to-go cu design festiv.

„Şi în această iarnă ne dorim să ne întâmpinăm clienţii cu noi surprize, cu momente calde şi aromate doar la McCafé. Împreună cu partenerii noştri de la Nestle, lansăm o nouă ciocolată caldă mult mai cremoasă, a cărei aromă intensă va cuceri, cu siguranţă, pasionaţii de băuturi calde,” a declarat Mihaela Lungu, director de marketing Premier Restaurants România. „În plus, continuăm tradiţia cu care ne-am obişnuit consumatorii şi lansăm o nouă colecţie de căni de portelan în ediţie limitată, cu design în tonul sărbătorilor de iarnă, care vor putea fi oferite cadou sau colecţionate.”

Cănile de porţelan 100% sunt disponibile în toate cele 36 de cafenele McCafé până pe 25 decembrie, în limita stocului disponibil, la fiecare două cafele grande cumpărate.Recente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg