"Scrisoare către copilul meu" - o scrisoare în timp

1 opera comica copii sala giulesti foto 5 jpg jpeg

"Scrisoare către copilul meu" este o campanie fără precedent, organizată special pentru părinţi, de Opera Comică pentru Copii, din Bcuureşti.

Campania se adresează părinţilor care vor să le transmită ceva tinerilor în care se vor transforma copiii lor peste ani. Ei pot face acest lucru printr-o scrisoare, pe care Opera Comică pentru Copii o va păstra sigilată, până în clipa în care cei mici vor împlini 14 ani. În acel moment, scrisoarea care conţine gânduri şi sfaturi preţioase va ajunge la adolescenţi.

Părinţii pot depune scrisorile începând cu 18 mai, iar cei care depun scrisorile până la începutul lunii iunie vor avea parte de un cadou care constă în tichete la atracţiile din cadul Festivalului Opera Copiilor.

Special pentru Ziua Păcălelilor, Opera Comică pentru Copiii îi aşteaptă pe cei mici la spectacolul de balet "Pinnochio", în regia şi coregrafia maestrului Mihai Babuşka. Acesta se desfăşoară pe 5,6 şi 7 aprilie. Biletele pentru ultimele 4 reprezentaţii ale spectacolului din această stagiune pot fi achiziţionate de pe bilete.ro.