Serialul “A doua şansă” începe pe 26 februarie la Happy Channel

1 79722 original jpg jpeg

“A doua şansă”, noul blockbuster ce îi are în rolurile principale pe Özge Özberk şi Kutsi, va putea fi urmărit începând din 26 februarie în premieră şi în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel. O poveste impresionantă şi unii dintre cei mai apreciaţi actori din Turcia alcătuiesc o producţie de excepţie, care se va regăsi în această primăvară în grila staţiei tv.

Difuzat în exclusivitate la Happy Channel, de luni până joi, între orele 20.00-22.00, blockbusterul “Intrusul” (“Insider”) se apropie de final, iar în această perioadă telespectatorii urmăresc ultimele episoade ale serialului preferat. După ce se va încheia “Intrusul”, Happy Channel va aduce în faţa publicului român un nou blockbuster care s-a bucurat de succes în ţara de provenienţă. “A doua şansă” (“Second chance”) se lansează pe 26 februarie, putând fi urmărit de telespectatori de luni până joi.

Lansat în toamna anului 2016, în Turcia, “A doua şansă” spune povestea de viaţă a lui Deniz Öztuna, interpretată de Özge Özberk. Deniz avea totul pentru a fi fericită, însă lumea ei se destramă în momentul în care soţul său dispare fără urmă. Aflată într-o situaţie disperată după ce rămâne fără bărbatul iubit, ea trebuie să găsească curajul şi forţele necesare pentru a avea grijă de cei doi copii, dar şi de tatăl ei bătrân. “A doua şansă” apare pentru Deniz, când îl întâlneşte pe Mirat Yavuz (interpretat de Kutsi).

Începând de luni(26 februarie), în premieră şi în exclusivitate,“A doua şansă” va putea fi urmărit de telespectatori la Happy Channel!

Sursa foto: tvhappy.roRecente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg