Sfaturi pentru a alege pantofi de damă confortabili

1 clickpentrufemei pantofi dama andrew tanglao tjvurcarbf0 unsplash jpg jpeg

Mare parte din încălţămintea pe care o găsim pe piaţă în ziua de astăzi nu este bună pentru sănătatea picioarelor noastre. Din acest motiv, atunci când alegem tipul de încălţăminte în care urmează să ne investim banii, este foarte important să fim atenţi la caracteristicile pe care trebuie să le îndeplinească încălţămintea confortabilă pentru femei care ne ajută să ne menţinem sănătatea.

Este foarte frecvent, mai ales la femei, să alegem încălţăminte în funcţie de modă, estetică şi aspectul care ne place pentru anumite ocazii. Atunci când alegem încălţămintea, pe lângă faptul că se potriveşte bine picioarelor noastre, este esenţial să o alegem pe cea care ne ajută să evităm durerile de spate şi genunchi, care ne ajută să evităm căderea şi, mai presus de toate, să o putem purta în fiecare zi fără să simţi că ne face rău.

Pentru aceasta, trebuie să purtăm pantofi damă confortabili. Cu toate acestea, atunci când vorbesc despre confort, mulţi oameni îşi imaginează instantaneu o pereche de pantofi de tenis, papuci sau pantofi fără toc, care s-ar putea să nu pară atât de formali şi de eleganţi pe cât au nevoie în anumite cazuri, de exemplu atunci când mergem la un eveniment social, mergem la întâlniri cu şefii sau pur şi simplu pentru munca de zi cu zi.

Cu toate acestea, alegerea încălţămintei confortabile se referă la purtarea unui tip de pantofi damă care nu ne oboseşte picioarele, care se potriveşte perfect, care ajută la suportarea greutăţii şi la desfăşurarea activităţilor zilnice fără a încheia ziua cu dureri de picioare sau de spate.

Aşadar, fie că vom investi în pantofi damă deschişi pentru vară, fie într-un pantof sport sau cizme de damă, există o serie de linii directoare pe care le putem folosi pentru a ne asigura cea mai bună calitate pentru picioarele noastre.

Ai încredere în mărcile de calitate

Când ai dubii dacă un tip de încălţăminte va fi sau nu confortabil, apelează întotdeauna la mărcile de pantofi damă care oferă cea mai bună calitate. Doar firmele de referinţă vor asigura o calitate de fabricaţie optimă, cu o probabilitate mai mare ca pantofii lor de damă să fie confortabili şi pentru tine.

În ţara noastră există multe mărci de încălţăminte fabricate 100% în România, care sunt preocupate să aibă grijă de sănătatea picioarelor tuturor clienţilor lor. Înainte de a cumpăra, asigură-te că utilizează materiale naturale şi un design confortabil, care se adaptează la picior, fără a forţa postura, mai ales în pantofii închişi şi în botinele pentru femei.

Încălţăminte confortabilă în funcţie de ocazie

Atunci când cumperi pantofi damă, ţine cont de tipul de încălţăminte pe care îl alegi şi de utilizarea pe care urmează să o acorzi în funcţie de ocazie. Pentru că nu este acelaşi lucru să trebuiască să alegi un pantof cu toc înalt pentru o ocazie specială cu alegerea unui pantof cu toc înalt pentru a merge la muncă.

Investiţia în pantofi de bună calitate, care sunt confortabili pentru noi, este o decizie înţeleaptă. Un pantof bun durează mult mai mult şi este cu siguranţă mult mai bun decât să ai un raft pentru pantofi plin de pantofi diferiţi pe care îi porţi o singură dată, deoarece sunt prea incomozi.

Alege un suport şi o formă bună

Forma pantofului trebuie să fie întotdeauna conformă cu forma piciorului, niciodată invers. O pereche de pantofi damă confortabili ar trebui să acopere bine piciorul, ţinând glezna pentru o stabilitate mai mare, fără a forţa postura.

Suportul pe care îl ai prin talpă este, de asemenea, foarte important. Cei mai buni pantofi damă sunt cei cu talpă interioară moale şi confortabilă. În ceea ce priveşte talpa exterioară, este mai bine ca aceasta să fie din cauciuc pentru a preveni alunecarea şi cu cel puţin 2 centimetri de călcâi pentru un sprijin mai bun care ne ajută să menţinem o postură corectă a coloanei vertebrale.

Alege dimensiunea corectă

Când încerci încălţăminte, alege întotdeauna dimensiunea care ţi se potriveşte perfect. Nu cumpăra niciodată o dimensiune mai mică, crezând că încălţămintea se poate lăsa, deoarece materialele de calitate nu ar trebui să se întindă niciodată.

De asemenea, nu alege o pereche de pantofi dama de dimensiuni mai mari gândindu-te să îi porţi cu o şosetă groasă. Încearcă pantofii cu tipul de ciorap sau dres cu care intenţionezi să îi porţi în fiecare zi şi obţine dimensiunea exactă

Probează-i bine

Nu cumpăra niciodată un pantof pe care nu l-ai încercat până acum sau care nu se potriveşte chiar imediat după ce l-ai încercat. Dacă o pereche nu este pe deplin confortabilă, încearcă un alt model de acelaşi tip, care să se potrivească mai bine piciorului tău fără să te strângă.

Probează cel mai bine pantofii la sfârşitul zilei, acesta fiind momentul în care picioarele tale sunt cel mai umflate. Şi nu uita că, pentru a verifica dacă aceasta este o încălţăminte confortabilă pentru femei, trebuie să i probezi pe ambele picioare în acelaşi timp, deoarece toţi avem un picior mai mare decât celălalt.



Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg