Sfaturi simple pentru a obţine o ţinută casual chic, perfectă pentru birou sau în oraş

1 clickpentrufemei jaelynn castillo yrlof6pohda unsplash jpg jpeg

Stilul cunoscut sub numele de „casual chic” le permite din ce în ce mai multor femei să se simtă feminine şi drăguţe, în timp ce se bucură de confortul perechii lor preferate de blugi de damă. Din fericire, nu trebuie să spargeţi o bancă pentru a obţine acest look în tendinţe, care pare să câştige popularitate la birou.

Stilul casual chic sau casual elegant poate fi găsit în dulapul dvs.; tot ce trebuie este un ochi antrenat pentru a potrivi câteva dintre hainele dvs. de muncă cu unele din hainele dvs. casual, cum ar fi o pereche de blugi de damă, şi capacitatea de accesorizare în consecinţă. Să explorăm posibilităţile:

Ce înseamnă o ţinută casual chic?

Ţinuta casual elegantă necesită practic potrivirea unui element elegant, cum ar fi pantaloni croiţi sau o bluză foarte feminină, cu ceva complet informal, precum o jachetă de piele sau o pereche de blugi de damă.

Un exemplu excelent de persoană care a stăpânit acest stil este Cameron Diaz. Online, puteţi găsi nenumărate fotografii cu Diaz în Los Angeles, purtând o serie de ţinute incredibil de confortabile, dar cu aspect chic. Diaz combină adesea o pereche elegantă de blugi dama, o pereche la modă de ochelari de soare şi o bluză foarte feminină sau un tricou cu decolteu accesorizat. De asemenea, ea favorizează asocierea acestor ansambluri cu balerini argintii, bronz sau cu sclipici.

Balerinii se pot dovedi o investiţie bună şi, datorită noului lor succes, pot fi găsiţi aproape oriunde şi în diferite categorii de preţuri. Aceştia vă oferă aspectul de a fi îmbrăcată frumos, fără să fie nevoie să găsiţi perechea perfectă de tocuri pentru ţinuta dvs.

Cum să alcătuiţi o ţinută casual chic

O întâlnire distractivă în timpul zilei este ocazia perfectă de a încerca ţinute casual chic.

Brunch, o plimbare în parc sau o ieşire la o cafea nu necesită să vă îmbrăcaţi prea mult, dar totuşi vreţi să vă îmbrăcaţi frumos, pentru a impresiona.

Maureen Singer, o stilistă de modă din Los Angeles, care are clienţi în industria divertismentului, vă sugerează să vă treceţi prin garderobă şi să alegeţi cele mai iubite articole vestimentare pe care le purtaţi la serviciu şi pe care le purtaţi în weekend.

După cum sugerează şi numele stilului, doriţi ca lucrurile să contrasteze într-un mod casual şi şic. De exemplu, sacoul de catifea pe care vă place să-l purtaţi la muncă poate fi purtat cu un tricou alb, o pereche de blugi de damă şi nişte balerini.

Este important să înţelegeţi că puteţi combina şi potrivi hainele într-un mod care se potriveşte cel mai bine gusturilor dvs. Dacă doriţi să vă simţiţi ultra-feminină la întâlnire şi vă place să purtaţi fuste şi rochii, de ce să nu purtaţi rochia informală preferată cu o jachetă sau să încercaţi să potriviţi o fustă casual preferată cu un tricou grafic, nişte tocuri şi bijuterii eclectice şi distractive?

„Ţesăturile contrastante sunt esenţiale: o bluză charmeuse conferă oarecare eleganţă flanelelor gri; o cămaşă croită elevează pantalonii palazzo”, a spus Singer. Un alt exemplu de ţinută de întâlnire perfect în timpul zilei este un cardigan cu mărgele vintage, cu o pereche de blugi de damp şi balerinii preferaţi. Pentru a condimenta puţin ţinuta, încercaţi o pereche de pantofi cu toc înalt Mary Jane sau adidaşi.

„Prindeţi-vă părul într-o coadă de cal şi folosiţi o mică eşarfă de mătase sau batistă pentru a o lega. Acest look este simbolul casual chic; sexy şi clasic şi orice femeie îl poate purta”, a spus Singer.

Cu excepţia cazului în care este o zi casual desemnată la locul de muncă, uneori blugii nu sunt potriviţi la birou, indiferent cât de confortabili ar fi. Totuşi, o ţinută casual chic este foarte adaptabilă la locul de muncă.

„Puteţi arăta chic fără efort folosind unele dintre hainele dvs. mai formale şi profesionale şi apoi lucrând în jurul acelor articole”, a spus Singer. Un articol excelent de la care să porniţi este o pereche de pantaloni negri croiţi, pe care fiecare femeie îi are în dulap.

Dacă doriţi cu adevărat să faceţi diferenţa între o ţinută de la o altă zi la birou şi o ţinută distractivă, elegantă, casual chic, utilizaţi accesorii pentru a crea o ţinută şi o senzaţie total diferită.

negri poate arăta uimitor cu o cămaşă albă, cu o curea. Această ţinută casual chic de birou poate fi dusă la un alt nivel folosind o cantitate minimă de fond de ten şi machiaj pentru ochi, dar folosind o culoare dramatică a buzelor, precum un roşu aprins sau un vişiniu.

„Când purtaţi alb şi negru, puteţi condimenţa ţinuta prin pantofi şi accesorii”, spune Singer. „Acesta este momentul să purtaţi un inel gros sau cercei candelabru şi să vă purtaţi platformele din catifea roşie sau balerinii argintii pentru a completa acest look cu adevărat cool şi casual chic.”



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg