Sfaturi vestimentare de sezon pentru viitoarele mămici

1 60168 original jpg jpeg

Alegerea unor ţinute călduroase, mai ales atunci când eşti gravidă, poate fi o adevărată provocare, însă nu este ceva imposibil! Vrei să ai spatele acoperit şi burtica ferită... Iată ce idei îţi propunem.

#1

Ca să dai personalitate ţinutei tale,alege un obiect vestimentar colorat. Şi pentru că nu tot timpul găseşti haine de maternitate în tendinţe sau la preţuri accesibile,ai o singură variantă.

Poartă un top de sarcină simplu şi o pereche de jeanşi cu betelia elastică,ca să te simţi confortabil şi nu îţi strângă burtica. Pentru acea pată de culoare,opteză pentru un blazer sau un cardigan XXL,pecare-l ai deja în dulap. Aceste piese vestimentare pot fi purtate oricând,chit că eşti gravidă sau nu.  

Citeşte şi:

Pantaloni în tendinţe

Tendinţe vestimentare... riscante

#2

Trebuie să ai în toate aceste luni de sarcină şi câteva rochii cu talia cu sâni (acel model baby-doll). Dacă încă nu ai intrat în concediu prenatal,acest gen de rochii sunt chiar salvatoare pentru când mergi la serviciu. Sunt extrem de confortabile şi maschează suficient burtica aflată în plină creştere. Le poţi purta şi cu un cardigan pe deasupra,mai ales seara,când pleci de la muncă şi afară este destul de rece.

#3

Să ne gândim la câteva elemente de bază,non-maternitate,din dulapul tău,pe care le poţi folosi şi în această perioadă. Tunicile,de exemplu,sunt perfecte! Partea din faţă,cât şi din spate,este croită de aşa manieră încât să ascundă suficient burtica. Pantalonii elastici şi jambierele sunt,de asemenea,obiecte vestimentare pe care le poţi purta şi acum,în perioada sarcinii şi sunt foarte confortabile.

#4

O altă modalitate de a te îmbrăca în conformitate cu sezonul rece,este să recurci la stratificări. Porneşte de la o rochie de maternitate drăguţă,peste care poţi arunca un cardigan călduros,iar la sfârşit,o jachetă scurtă din denim. În momentul în care îţi este prea cald,poţi renunţa la ultimul strat. Cizmele sunt perfecte pentru o astfel de ţinută,mai ales dacă le porţi şi cu o pereche de colanţi.

# 5

Pentru o ţinută mai sofisticată,porneşte de la o pereche de jenşi boyfriend (model inspirat de blugii bărbaăţeşti),adaugă o bluză comodă,adaugă o cămaşă sau un cardigan colorat,pune-ţi o eşarfă frumoasă şi nişte încălţări şic. Pe deasupra,poţi alege o haină din blană eco sau un palton călduros din lână.

Foto credit:PINTERESTRecente

ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg