Simona Alexandru a câştigat finala sezonului 4 „Vedeta populară”

1 finala vedeta populara tvr 1 850 4248 jpg jpeg

Cinci finalişti au luptat duminică, 29 decembrie, pentru trofeul celui mai iubit talent-show de folclor din România, prezentat la TVR 1 de Iuliana Tudor.

„Dacă va fi să câştig, va fi cea mai mare bucurie din viaţa mea şi cea mai mare realizare. Dacă nu va fi să câştig, nu voi fi supărată, pentru că aici mi-am depăşit orice limite şi am trăit momente emoţionante”, declara olteanca Simona Alexandru, tânăra de 26 de ani care a cucerit publicul şi juriul emisiunii Vedeta populară de la TVR 1. Simona a câştigat finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii şi premiul de 100.000 de lei. În prima probă a finalei, constând în interpretarea unui cântec de petrecere, Simona Alexandru a făcut alegerea potrivită: „Într-o zi, la poarta mea”. După terminarea ei, alături de câştigătoarea concursului, au mai rămas în competiţie tânăra doctoriţă Cătălina Alexa, din Constanţa, respectiv ialomiţeanul Ionuţ Cocoş, aflat la a doua participare la concursul de talente dedicat interpreţilor de muzică populară. În proba a doua, cei calificaţi au interpretat o melodie celebră din zona pe care o reprezintă - un cântec iubit şi fredonat de toată lumea. „Constantine, Constantine” a fost piesa norocoasă pentru Simona Alexandru, care i-a adus trofeul Vedeta populară 2019.

finala vedeta populara tvr 1 850 4126 jpg jpeg

Reprezentanta Olteniei, Simona Alexandru, şi-a dorit atât de mult să aibă o carieră în muzica populară încât, după ce a terminat liceul, a muncit pentru a-şi plăti studiile de folclor. S-a hotărât să vină la Vedeta populară după ce a urmărit ediţiile anterioare şi a căpătat încredere în ea. Marele ei atu este că nu se lasă până nu reuşeşte ce şi-a propus.

În medie, peste 700.000 de telespectatori au fost alături de Iuliana Tudor şi concurenţii finalei sezonului 4 Vedeta populară. Cel mai urmărit moment al emisiunii a fost înregistrat la ora 22.16, când peste 900.000 de români urmăreau show-ul de la  TVR 1.Recente

Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg