Smart Vision EQ Fortwo – Conceptul care schimbă lumea

1 76625 original jpg jpeg

smart vision EQ fortwo anticipează mobilitatea urbană din viitor. Având la bază un concept inovator, smart-ul electric autonom preia pasagerii dintr-o locaţie aleasă de aceştia, îi întâmpină cu un salut şi îi transportă la destinaţie. Fără ca aceştia să fie nevoiţi să conducă, reducând riscul de accidente şi călătorind cu emisii zero. Acest concept este primul realizat de Daimler fără volan şi fără pedale.

smart vision EQ fortwo urmează principiile CASE (Conectivitate, Rulare Autonomă, Shared & Services, Propulsie Electrică). Smart aduce astfel la Salonul Auto de la Frankfurt, un concept integrat în noul sub-brand al companiei, EQ. Peste zece maşini electrice marca Mercedes vor intra în producţie până în 2022. Smart a fost cel care a dat startul, în 2007, cu a sa versiune electrică. La ora actuală, smart este singurul producător auto care oferă întreaga gamă cu emisii zero.

smart vision EQ fortwo reprezintă o nouă viziune în car sharing. Marile metropole şi autorităţile locale sunt ţinta acestui concept lansat de smart. La ora actuală, serviciul car2go este folosit de clienţi din lumea întreagă la fiecare 1,4 secunde. Car2go numără, în prezent, 2,6 milioane de clienţi, iar numărul este în continuă creştere. Studii recente estimează că acesta va ajunge, până în 2025, la 36,7 milioane de clienţi.

Apelat simplu, prin intermediul unui dispozitiv mobil (smartphone), smart vision EQ fortwo demonstrează cum car sharing-ul ar putea deveni în viitor mai convenabil, mai accesibil şi mai eficient. Şi asta pentru că utilizatorii nu trebuie să caute următoarea maşină disponibilă. Aceasta îi va găsi pe ei în locaţia aleasă.

Noi opţiuni de individualizare îi ajută pe utilizatori să-şi recunoască maşina. Panoul frontal, dar şi suprafeţe mari de proiecţie în părţile laterale permit personalizarea conceptului. Luminile LED în locul farurilor îi păstrează înfăţişarea tipică sau chiar pot prelua forma unui ochi, ceea ce permite o comunicare la un nivel aproape uman.Recente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png