Superstarul american Travis Scott și regina twerk-ului brazilian, Anitta, tot mai aproape de BEACH, PLEASE! 2024. Cei doi au ajuns în Europa!

Travis Scott, una dintre cele mai mari senzații ale muzicii rap, și-a început turneul "Circus Maximum Stadium Tour" în Olanda, cu două concerte sold-out pe 28 și 30 iunie la Gelre Dome din Arnhem.

Pe 2 iulie va electrizat publicul din Cracovia, Polonia, la Tauron Arena ar de acolo merge direct in Zurich, Elveția.

Pe 15 iulie, Travis Scott va aduce spectacolul său fenomenal la Costinești, în premieră pentru fanii români, la ,,Beach, please!”2024.Anitta e și ea la doi pași de România. Artista fenoment a susținut primul concert din turneul său european într-una dintre cele mai fierbinți locații: Ibiza. In următoarele 10 zile aceasta va electriza publicul din Madrid, Barcelona, Milano și Londra.

Din marile orașe europene, Anitta aterizează direct la Costinești, acolo unde va concerta, pentru prima oară în România, pentru festivalieri.,,Beach, Please!” A debutat în anul 2022, pe plaja de la Costinești, la inițiativa lui Andrei Șelaru (Selly) și Lucian Ștefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanți.

Audiența festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt așteptate peste 200.000 de persoane. Investiția din acest an se ridică la 12 milioane de euro, dintre care șapte milioane înseamnă costuri alocate pentru artiști.

20 de artiști internaționali vor urca pe scena de la Costinești în acest an, iar cel mai așteptat este Travis Scott. Prestația lui fiind cea mai scumpă din intreg line-up-ul. Organizatorii au plătit 2,5 milioane de dolari pentru ca artistul să vină la Beach, please!2024.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg