Superstarul american Travis Scott și regina twerk-ului brazilian, Anitta, tot mai aproape de BEACH, PLEASE! 2024. Cei doi au ajuns în Europa!

Travis Scott, una dintre cele mai mari senzații ale muzicii rap, și-a început turneul "Circus Maximum Stadium Tour" în Olanda, cu două concerte sold-out pe 28 și 30 iunie la Gelre Dome din Arnhem.

Pe 2 iulie va electrizat publicul din Cracovia, Polonia, la Tauron Arena ar de acolo merge direct in Zurich, Elveția.

Pe 15 iulie, Travis Scott va aduce spectacolul său fenomenal la Costinești, în premieră pentru fanii români, la ,,Beach, please!”2024.Anitta e și ea la doi pași de România. Artista fenoment a susținut primul concert din turneul său european într-una dintre cele mai fierbinți locații: Ibiza. In următoarele 10 zile aceasta va electriza publicul din Madrid, Barcelona, Milano și Londra.

Din marile orașe europene, Anitta aterizează direct la Costinești, acolo unde va concerta, pentru prima oară în România, pentru festivalieri.,,Beach, Please!” A debutat în anul 2022, pe plaja de la Costinești, la inițiativa lui Andrei Șelaru (Selly) și Lucian Ștefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanți.

Audiența festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt așteptate peste 200.000 de persoane. Investiția din acest an se ridică la 12 milioane de euro, dintre care șapte milioane înseamnă costuri alocate pentru artiști.

20 de artiști internaționali vor urca pe scena de la Costinești în acest an, iar cel mai așteptat este Travis Scott. Prestația lui fiind cea mai scumpă din intreg line-up-ul. Organizatorii au plătit 2,5 milioane de dolari pentru ca artistul să vină la Beach, please!2024.



Recente

Horoscopul calatoriilor 2024  Sursa foto shutterstock 1941596062 jpg
camasa jpg
Chris Martin si Gwyneth Paltrow jpeg
SSS05834 mod jpg
Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png
UNTOLD   TOP 100 FESTIVALS 2024 jpeg
pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg