Susţine lupta împotriva cancerului la sân la Bucharest Marathon

1 avon 1 jpg jpeg

Toţi pasionaţii, dar şi amatorii de mişcare în aer liber, sunt aşteptaţi la Cursa Populară din cadrul Bucharest Marathon pentru a susţine lupta împotriva cancerului la sân. Cursa de 2,5 km se va desfăşura sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 9.00, şi va avea startul în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Aceasta este prima dintr-o serie de acţiuni desfăşurate de AVON în cadrul Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, pe parcursul lui octombrie,lună dedicată prevenirii cancerului la sân.

Cursa din cadrul Bucharest Marathon are rolul de a  trage un semnal de alarmă asupra bolii şi a importanţei detectării acesteia în stadiu incipient.  Alergătorii care îşi doresc să susţină cauza se pot înscrie la cursă până pe 6 octombrie accesând  https://bucharest-marathon.com/program-sportexpo/.  Bucharest Marathon este un eveniment marca Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari competiţii de alergare stradală din România.

În cadrul maratonului va exista şi un stand  AVON, de unde participanţii vor putea achiziţiona produse cu Fundiţa Roz. Tot profitul obţinut din vânzarea acestora va fi investit în proiectele Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, pe care AVON o derulează din în România. Unul dintre aceste proiecte este Cancel Cancer, campanie naţională de consultaţii gratuite pentru depistarea cancerului la sân, ajunsă anul acesta la cea de-a treia ediţie . Un cabinet medical mobil dotat cu ecograf de ultimă-oră, construit de AVON, a ajuns anul acesta în 20 de oraşe din România şi a oferit consultaţii senologice gratuite unui număr de peste 3000 de  femei.

Timp de peste două decenii, AVON a investit constant în campaniile sociale pe care le susţine, Campania Respectului şi Campania pentru Sănătatea Sânilor, ce combat violenţa domestică şi cancerul la sân, donând peste 3 milioane de euro pentru a sprijini proiecte dedicate acestor cauze sociale.

În fiecare minut, în lume, o femeie moare din cauza cancerului de sân. În România, 25 de femei află  zilnic că suferă de această formă de cancer. România este ţara cu cea mai mare mortalitate cauzată de cancerul la sân, pentru că femeile nu merg la controalele periodice şi ajung la medic în stadii deja târzii ale bolii.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg