Tehnici inedite pentru un păr strălucitor primăvara asta

1 68206 original jpg jpeg

În materie de culori la păr, anul acesta se poartă nuanţele calde, dar în acelaşi timp şi îndrăzneţe. Părul într-o singură culoare a rămas ca fiind una clasică, dar cine vrea să iasă din tipar şi este îndrăzneaţă, alege să-şi vopsească părul în două, trei culori sau să-l facă umbre.

Iată ce tehnici să aplici pentru un păr de invidiat anul acesta:Tehnica balayage

Până acum s-a folosit tehnica fluidă de vopsire a părului,dar acum este timpul să optăm pentru tehnica balayage. Aceasta este potrivită tuturor tipurilor de păr,fie că este scurt sau lung. Balayage este o tehnică de vopsire a părului,care dă un aspect mult mai natural,în funcţie de culoarea pe care vrei să o aplici pe păr. Eşti confuză în privinţa culorii pe care vrei să o alegi? Încearcă un bej untos sau un blond culoarea nisipului. Acestea arată uimitor pe cele mai multe tonuri ale pielii.

Tehnica de topire

Această tehnică este destul de nouă,iar efectul multi-dimensional pe care-l creează este minunat. Sunt aplicate trei culori pe câte o şuviţă mai groasă de păr. De exemplu,o nuanţă de maro se aplică pe partea superioară a firului de păr,un maro auriu la mijloc şi un roz auriu la vârfuri. Un minim de trei culori sunt esenţiale pentru această tehnică. Folosind această tehnică,culorile sunt amestecate cu o paletă de culori,adică o culoare care se topeşte pur şi simplu în celelalte două. Această tehnică depinde de creativitatea stilistului. Necesită timp,dar rezultatul este uimitor.  

Tehnica de vopsire a rădăcinilor

Spre deosebire de tehnica de topire a culorii,tehnica de vopsire a rădăcinilor nu necesită la fel de mult timp şi nu este scumpă. Vopseşte părul de la rădăcini cu o nuanţă mai închisă,un maro închis,şi încet cu o nuanţă mai light în jos,ca o umbră,iar la vârfuri cu un blond deschis. Rădăcina mai închisă este,prin urmare,foarte evidentă. Acesta este un stil rock,pe care-l are şi Kylie Jenner.

Stilul colorat

Stilul colorat este cea de a patra tehnică. Acest stil se potriveşte cel mai bine persoanelor curajoase,îndrăzneţe. De exemplu,dacă ai părul blond,alege să faci mai multe şuviţe pe deasupra părului,de diferite culori calde,pastelate. Acesta va adăuga frumuseţe şi stil aspectului tău.

Credit foto:www.stylecraze.comRecente

Kim Kardashian jpg
influencer foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg