Ţesături matlasate. Piese vestimentare accesibile pentru toată lumea

1 67986 original jpg jpeg

Atunci când îţi cumperi un articol vestimentar o faci pentru că îţi place şi pentru că îţi stă bine. Contează mult materialul din care este făcut şi cum este croit. Se poate ca o haină să-ţi vină bine, dar altcuiva să nu-i stea la fel de bine. Dar sunt haine care sunt potrivite pentru toată lumea.

Ţesăturile matlasate şi-au  făcut apariţia într-o serie de prezentări ale designerilor,în articole vestimentare cum sunt jachetele,fustele,pantofii şi multe altele. Aceste piese vestimentare sunt elegante şi pline de farmec,care adaugă textură şi dimensiune ţinutei tale.

Modalităţi elegante de a purta articole vestimentare matlasate:

Cum să porţi aceste articole? În primul rând trebuie să le combini cu înţelepciune. Cu atât mai fină amploarea,cu atât mai elegantă vei arăta. Trebuie să alegi modelul care te avantajează cel mai mult,şi păstrează ţinutele într-un mod subtil. Purtarea de texturi matlasate în doze mici,cum sunt mânecile la o jachetă sau la altceva,este o modalitate uşoară de a fi în tendinţă.

570a239c3af49e81a80267062bf945ec jpg jpeg

Jacheta matlasată

Jachetele sunt cele mai comune piesele umflate pentru cazul în care unele sunt matlasate în totalitate,în timp ce altele sunt confecţionate din ţesuturi matlasate. Pentru un aspect sofisticat,optează pentru jachete matlasate cu ţesături amestecate pentru a echilibra aspectul.

27bfb01f73789a11cef6bb5cafad028e jpg jpeg

Pantalonii matlasaţi

Pantalonii matlasaţi pot fi o provocare pentru a scoate în evidenţă partea de jos a piciorului. Aşadar,dacă alegi o pereche de pantaloni,evită-i pe cei care adaugă mai mult volum pe coapse şi picioare.

8cd37e8d2f3a9951091cbfb08dc5caf9 jpg jpeg

Fustă matlasată

Acest tip de fustă o poţi purta cu uşurinţă la birou sau la o petrecere. Fusta matlasată neagră este cea mai preferată de multe femei din întreaga lume.

Pantofi din piele matlasată

Stilul matlasat la pantofi sport sau cizme este foarte căutat de cele care nu vor să exagereze. Pantofii sport de piele matlasaţi sunt preferaţi de cele care adoptă un stil casual,cele care se îmbracă mai mult sport.

a01dfdf496409cccf7399197077bc333 jpg jpeg

La fel de căutate sunt şi genţile din piele matlasată. Marii designeri au prezentat în colecţiile lor astfel de genţi,care este un accesoriu nelipsit pentru o femeie.

Credite foto:www. fashionsy.comRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg