Ţinute de vară în tendinţe

1 81990 original jpg jpeg

Vara este un anotimp plin de evenimente fericite, fie că vorbim de aniversări, nunţi, botezuri sau ieşiri cu prietenii. De aceea, sigur ai nevoie de câteva ţinute în tendinţe. 

Materialele vaporoase, rochiile din voal cu imprimeuri florale, dar şi cele cu dungi sunt doar câteva dintre tendinţele acestui sezon estival!

Salopetele de vară, lejere şi versatile, dar şi pantalonii cu talie înaltă pot fi purtaţi atât la o ieşire relaxată cu prietenii, cât şi la petreceri în aer liber. Printre detaliile care fac diferenţa se remarcă şi rochiile cu volane, rochiile cu model animal print, dar şi salopetele în carouri care pot fi accesorizate cu o curea în talie, creând astfel ţinuta perfectă pentru sezonul torid. 

Mathilde este unul dintre brandurile de îmbrăcăminte care îţi propune să ieşi în evidenţă în această vară prin rochii feminine, colorate, fabricate din materiale răcoroase şi cu un design în tendinţe.

„Pentru colecţia de vară ne-am inspirat din natură, din culorile puternice care se regăsesc în acest sezon, de la oamenii de pe stradă, din stilul vestimentar nonconformist al femeilor care doresc să iasă în evidenţă prin ţinutele asezonate cu modele florale, precum şi prin versatilitatea de care dau dovadă costumele alcătuite din pantalon şi sacou ce inspiră forţă, dar totodată şi senzualitate atunci când sunt purtate cu atitudinea potrivită”, a declarat designerul colecţiei.

Iată câteva idei de ţinute:

MATHILDE Colectie%20de%20vara1 jpg jpeg
MATHILDE Colectie%20de%20vara3 jpg jpeg


Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg