Top 5 greşeli pe care le facem în intersecţii

1 78185 original jpg jpeg

Cele mai multe accidente au loc în intersecţii. Coliziuni care îndoaie bara spate, tamponări care zgârie portierele de pe drepata… Cu toţii am trecut prin evenimente care ne-au trimis să pierdem o zi întreagă la compania de asigurări, apoi să stăm vreo două săptămâni fără maşină, până când service-ul o repară. Iată câteva greşeli pe care TREBUIE să le evităm pentru a fi în siguranţă şi pentru a respecta legea!

Claxonezi la intermitent dreapta

Atunci când semaforul se aprinde intermitent pentru virajul la dreapta înseamnă că şoferul încadrat pe acea bandă are dreptul de a intra în intersecţie, chiar dacă semaforul principal arată culoarea roşie. Dar numai dacă banda este liberă. Aşa că îi rugăm pe cei grăbiţi, care au impresia că strada este a lor, să nu-i mai claxoneze pe cei care ocupă banda întâi cu intenţia de a merge înainte şi nu la dreapta.Şi încă ceva: pietonii care traversează pe culoarea verde a semaforului au în continuare prioritate, deci semaforul intermitent dreapta ne obligă să-i lăsăm să treacă!

Intri prea tare în intersecţie

Dacă vezi de la distanţă semaforul verde, nu trebuie să accelerezi. Culoarea verde nu-ţi dă dreptul să treci ca vijelia prin intersecţie, pentru că întotdeauna există riscul unei defecţiuni a semaforizării sau un şofer mai grăbit ca tine care ignoră culoarea roşie.

În cazul virajelor, s-ar putea să fii nevoit să dai prioritate pietonilor care traversează regulamentar, aşa că trebuie să adaptezi viteza la condiţiile din intersecţie.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg