Transparenţa, noul trend al verii

1 46184 original jpg jpeg

Vara aceasta se poartă hainele transparente, materialele fine şi pline de feminitate. Iată ce ar trebui să ai în garderobă!

Rochii diafane

Se poartă piesele transparente şi colorate,fie că e vorba de topuri vaporoase şi lejere,rochii diafane sau bluze mai lungi.

Pentru a nu cădea în capcana vulgarităţii,designerii au optat pentru hainele transparente create din mai multe straturi,care dau o notă de mister şi feminitate.

De asemenea,pe sub hainele prin care se vede totul,poţi purta o bluză din aceeaşi paletă de culori,într-unton mai închis sau mai deschis,creând astfel contraste de efect.

Aplicaţii din dantelă

Materialele care primează în acest sezon sunt voalul,dantela,mătasea,şifonul şi organza,în nuanţe deschise,pastelate,precum lila,verde,galben,bleu sau roz.

Pentru ţinuta de seară este potrivită o combinaţie de materiale transparente cu materiale opace,care să-ţi acopere anumite zone,dând un aer de eleganţă şi de romantism. Se poartă aplicaţiile din dantelă fine:un tiv delicat, breteluţe subţiri sau un cordon pe talie. Orice piesă vestimentară capătă un rafinament aparte dacă este decorată cu dantelă.

Combinaţii îndrăzneţe

Pentru că transparenţa este una din temele centrale ale sezonului,marile case de modă propun colecţii în care accentul cade pe materialele fine, vaporoase, asortate cu încălţări cu motive de inspiraţie tribală.

Culorile hainelor sunt foarte vii, în nuanţe de galben, fucsia, albastru şi portocaliu, în stilul

anilor '70-'80.

Extrasfat

Accesoriile contează. Fie că e vorba de o curea îngustă, o geantă mică sau bijuterii cu strasuri strălucitoare,acestea te vor ajuta să radiezi feminitate, frumuseţe şi rafinament.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg