Trucuri de aplicat când îţi cumperi o rochie

1 75590 original jpg jpeg

Vara este anotimpul ideal în care putem în sfârşit să renunţăm la pantaloni şi să purtăm rochiţe cât mai colorate. Însă, nu este întotdeuna uşor să găseşti rochia perfectă. Iată câteva trucuri care te vor ajuta!

Verifică rochia la spate

Uneori, când ne place cum vine o piesă vestimentară în partea din faţă, uităm să verificăm cum se aşează materialul la spate. Unele rochii, în special cele mulate pe corp, arată minunat în faţă, însă la spate se văd oribil. Ca o rochie să ţi se potrivească ar trebui să urmeze conturul umerilor fără să facă cute. Dacă îmbinarea este mare, atunci materialul rochiei nu se va aşeza cum trebuie şi vei avea o umflătură la spate.

Fii atentă la mâneci

Mânecile unei rochii trebuie să fie bine realizate astfel încât să nu te incomodeze. Dacă sunt lungi, atunci ai grijă să-ţi acopere încheietura. De asemenea, nu trebuie să te strângă, pentru că îţi vor îngreuna circulaţia sângelui şi pielea va avea un aspect neplăcut. Când vine vorba de mânecile unei rochii, uită-te la cât sunt de largi. Hainele tale te reprezintă şi este important să te simţi comod în orice porţi.

Optează pentru lungimea ideală

Femeile au diferite preferinţe când vine vorba de lungimea rochiilor. Unele preferă rochiile lungi, în timp ce pe altele le avantajează cele foarte scurte. Însă, ideal ar fi ca materialul rochiei să se oprească fie la jumătatea genunchilor, fie la un centimetru deasupra lor. Această lungime este ideală, pentru că îţi va pune în evidenţă picioarele şi totodată îţi va permite să te mişti în voie.

Alege haine lejere

O rochie mică în talie este foarte incomodă. Nu are rost să suferi doar ca să arăţi că ai slăbit câteva kilograme. În plus, materialul va face cute dacă optezi pentru o rochie prea fixă şi nu va arăta deloc bine. De aceea, când probezi o rochie în magazin, fii atentă ca materialul să stea la câţiva centimetri de corp.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg