Ultima tendinţă în modă: salopeta cu pantaloni scurţi

1 76266 original jpg jpeg

Salopeta cu pantaloni scurţi este un articol comod, practic şi uşor de purtat, care poate fi inclus atât în stilul casual, cât şi în cel elegant, şi necesită foarte puţină întreţinere. În plus, este piesa vestimentară perfectă pentru ţinuta de zi şi de noapte în timpul verii. Iată cum poţi purta salopeta zi de zi.

Ţinute de zi

Salopeta scurtă este preferată de femeile care doresc să îşi scoată în evidenţă formele, dar şi de cele care vor să ascundă imperfecţiunile corpului. Ele merg foarte bine cu sandale, pantofi cu toc, balerini şi pantofi sport. Indiferent dacă vrei să adopţi stilul casual sau elegant, ai de unde alege. În magazinele de haine vei găsi foarte multe modele de salopete cu pantaloni scurţi, de toate culorile, cu model floral, tropical sau cu dungi.

În funcţie de stilul tău vestimentar, alege salopta care te avantajează şi poart-o de fiecare dată cu plăcere. De asemenea, alege materialul care îţi place cel mai mult (bumbac, denim, chambray, mătase sau dantelă), culoarea care te prinde (negru, alb, albastru, nuanţe pastelate) şi creează-ţi propria ţinută.

Ţinute de seară

Dacă alegi să te îmbraci cu o salopetă cu pantaloni scurţi dar afară este răcoare, ia pe deasupra un blazer. Aceasta este o ţinută perfectă pentru o petrecere în aer liber sau în club, dar ea poate fi adoptat şi în zilele de început de toamnă.

Nici accesoriile nu trebuie să-ţi lipsească, însă alege-le pe cele minimaliste. Culorile potrivite seara pentru salopeta scurtă sunt albastru, alb şi negru, fiind cele care avantajează toate siluetele. În funcţie de tematica evenimentului, ţine cont de nuanţă şi material.

Descoperă mai jos câteva idei de ţinute cu salopetă scurtă şi inspiră-te din ele când alegi să îmbraci acest articol vestimentar:

blazer and romper jpg jpeg
blazer and striped romper jpg jpeg
salopeta neagra jpg jpeg
blinger out outfit jpg jpeg
flats and printed romper jpg jpeg
flat shoes and black romper jpg jpeg
blazer in animal print and romper jpg jpeg

Credite foto: www.glamradar.com; www.cambio.com