Un nou documentar despre John Lennon şi Yoko Ono va apărea anul acesta

1 83223 original jpg jpeg

Intitulat „John & Yoko: Above Us Only Sky”, filmul a fost comandat de postul britanic Channel 4 şi va avea premiera anul acesta. Producătorii Eagle Rock s-au ocupat de varianta demo necunoscută a single-ului „Imagine”, dar şi de interviuri audio cu Lennon din epoca The Beatles care nu au mai fost ascultate. 

Un nou lungmetraj documentar despre John Lennon şi Yoko Ono, care va cuprinde imagini de arhivă inedite, va dezvălui povestea din spatele piesei „Imagine” şi a albumului omonim, potrivit Variety. În imagini inedite, John Lennon şi Yoko Ono lucrează impreună la Londra: „Simt, în mare, că John şi cu mine ne-am întâlnit să facem acest cântec”.

Între vocile ce apar în documentar se numără cea a lui David Bailey, fotograful care a realizat imaginea cu cei do publicată în 1971 pe coperta revistei Vogue, şi a lui Julian, fiul mai mare al lui lennon.

Channel 4 a transmis că filmul de 90 de minute va merge dincolo de „Imagine” şi va spune povestea întâlnirii dintre Yoko Ono şi Lennon şi a Estului care a întâlnit Vestul.

image

Michael Epstein, premiat cu Emmy pentru „American Masters” şi nominalizat la Oscar pentru „The Battle Over Citizen Kane” (1996) , va regiza documentarul.

„Mesajul «Imagine» este la fel de puternic astăzi ca în urmă cu 50 de ani, când John şi Yoko l-au scris. Mă uit cum lumea este cucerită de ură şi implicată în războaie fără sfârşit şi îmi lipseşte cu adevărat vocea lui John. Avem nevoie de el acum mai mult ca niciodată. Şi asta sperăm să facem cu «Above Us Only Sky», să arătăm cum mesajul de pace şi iubire al lui John şi Yoko încă este important”, a spus Epstein.

image

În iunie 2017, Yoko Ono, văduva lui John Lennon, a fost recunoscută drept coautor al melodiei „Imagine” (1971) cântată de John Lennon, cel mai cunoscut single al muzicianului britanic, informeaza news.ro.Recente

Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg