Unde vă distraţi de Ziua Copilului

1 56730 original jpg jpeg

După lungi aşteptări, a sosit în sfârşit luna care este dedicată în întregime celor mici. Aşa că ai la dispoziţie multe posibilităţi de a petrece timp preţios alături de copil.

Lumea de basm prinde viaţă

Între 1 şi 3 iunie,la Băneasa Shopping City,programul dedicat copiilor se va desfăşura între 13:00 şi 20:00. Pe lângă seria de activităţi,cei mici pot participa şi la workshop-uri de origami sau pictură organizate de Căsuţa cu Surprize. Dar s-o luăm de la capăt. Se organizează „Maratonul poveştilor”,centrul comercial transformându-se într-o lume de basm. Copiii vor putea să vorbească şi să se fotografieze cu personajele lor preferate. De asemenea,ei vor putea să asiste la scene de teatru celebre din „Croitoraşul cel Viteaz”,„Greierele şi Furnica”,„Peter Pan” sau „Aventuri în podul bunicului”.

Sport şi piese de teatru

A doua zi din luna iunie,în acelaşi centru,se va desfăşura proiectul „Junior Sport”. Cei mici vor învăţa care sunt beneficiile sportului şi noţiunea de Fair Play. În incinta cinematografului,copiii şi părinţii vor putea asista de la ora 12:00 la piesa de teatru „Dumbrava Minunată”. Iar pe 3 iunie,de la ora 13:00,în Băneasa Shopping City vine Circul Cartoon Network. Pentru prima dată în istorie,cele mai trăsnite personaje de desene animate fac spectacol alături de jongleuri,clovni şi acrobaţi.

Excursie la Fema Animalelor

Dacă vrei ca cel mic să se bucure de joacă în aer liber,îi poţi face o surpriză să-l duci în parc sau,de ce nu,la Ferma Animalelor. Aceasta din urma este situată la patru kilometri de Bucureşti,în comuna Pantelimon. La Ferma Animalelorse poate ajunge cu linia Maxi Taxi 547sau,după caz,cu maşina personală. În plus,vei primi o consultaţie gratuită la Clinica Stomatologică Trident. Tot ce trebuie să faci este să-l ajuţi pe cel mic să facă un desen cu tema „Zâna Măseluţă şi 1 iunie!”,în perioada 1-30 iunie,şi îţi poţi duce gratuit copilul la medic.

Lansare de carte pentru cei mici

Tot de 1 Iunie,la Bookfest,editura Galaxia Copiilor şi Radio Itsy Bitsy lansează seria de cărţi Itsy Bitsy. Evenimentul are loc începând cu ora 18:30,în pavilionul C5 al Complexului Expoziţional Romexpo. „Itsy Bitsy şi distrugătorul de planete” şi „Itsy Bitsy şi Monstrul Zigalonului” sunt primele două volume publicate dintre cele 50 ale seriei. Eroii Itsy şi Bitsy îi aşteaptă pe părinţi şi copii cu amintiri din Galaxia Xarazon,surprize şi autografe de pe alte planete. Recente

Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg