UNTOLD 2021 – Cel mai sigur loc public din România. Peste 2.000 de angajaţi M.A.I şi 700 de agenţi de securitate se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranţă

1 whatsapp image 2021 09 07 at 17 00 26 jpg jpeg

Mai este doar o zi până când tărâmul magic UNTOLD se redeschide pentru zecile de mii de fani, după aproape doi ani! Şi în acest an, organizatorii şi autorităţile au pregătit un amplu plan de măsuri astfel încât festivalul UNTOLD să fie cel mai sigur loc public din România.

Peste 2.000 de angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor (Direcţia Generală Management Operaţional M.A.I, Jandarmeria Română, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia Română, Inspectoratul General pentru Emigrări, Agenţia Naţională Antidrog, Biroul de Combatere a Crimei Organizate, U.P.U. Cluj-Napoca) şi ai Poliţiei Locale se vor asigura că sunt respectate măsurile de siguranţă în toate cele 4 zile şi 4 nopţi de festival, la cea de-a şasea ediţie UNTOLD. Acestora li se alătură şi 700 de agenţi de securitate privaţi.

De asemenea, în perimetrul festivalului vor fi amplasate şi un spital de campanie SMURD şi 5 puncte de prim ajutor. Toate măsurile de siguranţă au fost prezentate astăzi în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi reprezentanţii UNTOLD, alături de comisarul şef de poliţie Mircea Rus, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, colonelul Sebastian Cliţan, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Marcel Bonţidean, director general Poliţia Locală din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, inspector şef, general de brigadă Ion Moldovan, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Organizatorii UNTOLD şi-au reafirmat angajamentul de a face unul dintre cele mai sigure evenimente din Europa, care să devină un model global. Astfel, participanţii se vor afla în cel mai sigur loc din România, în cele 4 zile de festival.

CENTRELE DE TESTARE RAPIDĂ PENTRU UNTOLD ÎN TOATĂ ROMÂNIA

TESTARE ŞI PENTRU COPIII DE PESTE 7 ANI

UNTOLD a pus la dispoziţia celor care nu sunt vaccinaţi, trecuţi prin boală, sau nu au test RT-PCR, posibilitatea să se testeze (antigen rapid) prin parteneriatele încheiate cu 5 furnizori medicali însumând 28 centre de testare în 7 oraşe din ţară, precum Cluj-Napoca, Floreşti, Otopeni, Bucureşti, Constanţa, Arad şi Timişoara. Partener oficial medical al festivalului este reţeaua privată de sănătate Regina Maria.

O măsură suplimentară luată pentru siguranţa participanţilor de către organizatorii UNTOLD este că minorii peste 7 ani vor parcurge acelaşi triaj epidemiologic, respectiv testare rapidă sau Certificatul Digital UE COVID-19.

 În Cluj-Napoca sunt deschise, începând cu 07 septembrie, 14 centre de testare după cum urmează:

Regina Maria

     - Str. Louis Pasteur, nr. 24/72, Cluj-Napoca

     - Str. Sextil Puscariu, nr.2, Cluj-Napoca

     - Str. Observatorului, nr. 1-3, Cluj-Napoca

     - Ion Popescu Voiteşti, nr. 2-4, Cluj-Napoca

     - Craiova, nr. 28-30, Cluj-Napoca

     - Eroilor, nr. 25, Floreşti

    - Teodor Mihali, nr. 42-44, Cluj-Napoca

     - Parcare Hotel NAPOCA

Complet Medical

  • Sala Sporturilor Horia Demian, Str. Splaiul Independenţei, nr. 6, Cluj-Napoca
  • Aeroport Cluj, Strada Traian Vuia, nr. 214, Cluj-Napoca 400397

Dom Vista Medical

  • Sala Sporturilor Horia Demian, Str. Splaiul Independenţei, nr. 6, Cluj-Napoca

SYNLAB

  • Calea Turzii, nr. 101, Cluj-Napoca,
  • Str. Fabricii, nr. 4, Cluj-Napoca,
  • Str. Iuliu Hossu, nr. 57

Centrele şi clinicile furnizorilor medicali autorizaţi sunt disponibile accesând link-ul https://untold.com/testing-centers.

Costul unul test variază între 40 şi 70 de lei, în funcţie de centrul ales. Pentru 16 centre de testare din 6 oraşe este disponibilă programarea online. Cei interesaţi pot accesa link-ul https://www.calendis.ro/cluj-napoca/teste-antigen-acreditate-untold/b.

După testare, festivalierii vor primi la centrul unde s-au testat o brăţară care atestă veridicitatea testului şi rezultatul negativ. Aceştia nu trebuie să mai prezinte Certificatul Digital EU COVID-19 la intrarea în festival, dar trebuie să aibă la ei dovada rezultatului negativ al testului, în format fizic sau electronic, şi actul de identitate pe toată durata evenimentului.

MĂSURI EXCEPŢIONALE DE SIGURANŢĂ PENTRU UNTOLD! ACCES EXCLUSIV CU CERTIFICATUL DIGITAL EU COVID-19 SAU CU TESTARE

La festival se va putea intra doar cu Certificatul Digital EU COVID-19 sau cu testare rapidă antigen. Toate certificatele vor fi scanate pentru a fi verificată veridicitatea lor, prin intermediul aplicaţiei VACCIN.LIVE. Fanii festivalului trebuie să vină cu actul de identitate şi Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass), care să conţină:

•           fie dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România;

•           fie dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

•           fie dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore. 

Aplicaţia scanează codul QR al Certificatului Digital, verifică integritatea semnăturii digitale (care protejează certificatul împotriva falsificării) şi afişează informaţiile pe ecranul echipamentului de scanare. Persoana care prezintă codul QR în vederea scanării este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conţinute în acest cod. Datele nu sunt salvate pe dispozitivul de scanare. Aplicaţia VACCIN.LIVE poate verifica Certificate Digitale Europene COVID-19 emise de către toate statele membre UE + Elveţia, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, San Marino, Vatican, Macedonia de Nord, Ucraina şi Turcia.

Participanţii sunt rugaţi să aibă pregătit Certificatul Digital European COVID-19 (care se poate descărca accesând portalul certificat-covid.gov.ro) în format electronic sau tipărit pe hârtie pentru a putea fi scanat la punctele de acces, împreună cu un act de identitate care să conţină cel puţin nume, prenume şi data naşterii, pentru verificare.

De asemenea, în timpul show-urilor care vor avea loc în Sala Polivalentă, numărul participanţilor va fi scanat în timp real datorită tehnologiei pusă la dispoziţie de Konica Minolta care va asigura monitorizarea evenimentului pe durata celor 4 zile, prin intermediul camerelor de supraveghere şi soluţiilor software de analiză video avansată, împreună cu Metrici, brand românesc specializat în soluţii software şi aplicaţii bazate pe analiză video şi Inteligenţă Artificială.

Pe toată durata festivalului, participanţii vor fi informaţi asupra obligativităţii de a purta mască.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 9-12 septembrie.

CONTACT:

Ioana Chereji

PR Manager

Ioana.chereji@untold.com



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg