Vesta de blană te scoate în evidenţă

1 50757 original jpg jpeg

Vesta de blană, pe cât este de călduroasă şi confortabilă, pe atât de purtată ar trebui să fie în sezonul rece. Nu doar că se numără printre must have-urile iernii, dar este o piesă vestimentară uşor de asortat.

Vestele de blană în culori clasice,precum alb,negru,gri sau maro se potrivesc de minune cu blugii skinny în combinaţie cu cizmele UGG. De asemenea,dacă îţi place stilul clasic,optează pentru o cămaşă bărbătească,o pereche de cizme de călărie şi nu uita de accesoriile voluminoase. Pe de altă parte,în cazul în care vrei să ai un aer elegant,poţi asorta vesta de blană cu o rochiţă din caşmir,iar în ceea ce priveşte încălţămintea,optează pentru pantofii sau cizmele cu toc.

Pentru acest stil vestimentar optează chiar şi vedetele,asortând minunata vestuţă de blană în diferite feluri,care contribuie la crearea unui look perfect. Aşadar,nu mai sta pe gânduri şi mergi să-ţi achiziţionezi o vestă din blană artificială sau chiar naturală,dacă bugetul îţi permite. Astfel,nu doar că vei fi trendy,dar te vei bucura şi de confortul pe care această piesă vestimentară ţi-l oferă.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg