Vezi ce pantaloni îţi maschează defectele!

1 54806 original jpg jpeg

Pornind de la premisa că suntem veşnic nemulţumite de felul în care arătăm, ne-ar trebui o serie „generoasă“ de haine-minune ca să arătăm bine. Dar nu este chiar atât de greu să faci „pace“ cu imaginea din oglindă! Pantalonii potriviţi pot să ascundă chiar şi cele mai temute imperfecţiuni...

Ideali pentru şolduri proeminente

Dacă te numeri printre persoanele care se plâng de şolduri prea late,vei dori să nu evidenţiezi foarte mult această zonă şi în acelaşi timp să alungeşti silueta.

Pantaloni,New Look,110 lei

simeon stalpnicul png

Pantofi,Deichmann,79 lei

simeon stalpnicul png

O pereche de pantaloni evazaţi foarte discret de la genunchi în jos poate fi soluţia salvatoare. Croiala pe drept,de la şolduri până la genunchi,va masca zona cu probleme,iar lărgirea progresivă discretă va echilibra partea de sus cu cea de jos. Poţi opta şi pentru o bluză cu imprimeu,văratică şi de efect. Pentru o ţinută relaxată,încearcă o pereche de pantofi sport,cât mai comozi.

Picioare subţiri? Nicio problemă!

Aceasta îţi este mica-marea problemă,eşti sceptică în a purta rochii sau fuste chiar dacă unele te-ar avantaja? În acest caz,pantalonii sunt piesa de rezistenţă a garderobei tale şi trebuie să ştii foarte bine cum să-i alegi.

Pantaloni,Takko Fashion,79 lei

simeon stalpnicul png

Balerini,Staccato,preţ la cerere

simeon stalpnicul png

Mizează pe modele pe drept şi mai puţin pe mulat,pentru că vrei să eviţi etalarea dimensiunilor mici ale pulpei şi ale gambei. Şi modelele ceva mai evazate de la genunchi în jos s-ar putea să te prindă bine,însă ai mereu grijă la materialul din care sunt făcuţi pantalonii.

Ţesăturile mai groase sunt cele mai bune,pentru că adaugă „volum“ picioarelor tale. Buzunarele laterale,detaliile la nivelul şoldurilor sunt recomandate,din acelaşi motiv. Evită bumbacul subţire,mătasea şi materialele supraelastice.Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg