VIDEO. Tatuajul, între artă şi tabu

simeon stalpnicul png

Din cele mai vechi timpuri, tatuajul a reprezentat o formă de modificare a aspectului fizic, dar, odată cu modernizarea omului, acest simbol a primit noi valenţe.

Ce a ajuns să însemne de fapt tatuajul şi care sunt cele mai comune motive pentru care oamenii aleg să se „însemneze” aflăm la Adevărul Live,de la Diana Duţescu,Sabrina Valeriu,Diana Bart,Ionuţ Alexandru Botez şi Adrian Paraschiv,artişti la RedInk Studio.

Tatuajul în zona coastelor este ceva mai dureros. Pe internet se gaseşte o hartă a zonelor dureroase,dar în general zonele dureroase se găsesc pe gât,pe interiorul bicepşilor,coapselor,în zona articulaţiilor,de exemplu în spatele genunchilor,şi la glezne. 

„Majoritatea tatuatorilor îşi fac cel puţin un tatuaj singuri. Suntem trei artişti în salon,dar atunci când ne vine ideea pentru un tatuaj,fiecare îl tatuează pe celălalt. Totuşi,nu prea avem timp să ne facem tatuaje“,spune Ionuţ.

Există şi opţiunea anestezicului pentru clienţii care sunt speriaţi de durere. Foarte important este să nu faci compromisuri atunci când alegi să-ţi faci un anumit model. 

„Multe dintre tatuajele pe care le facem sunt coveruri,adică tatuaje care acopperă alte tatuaje de care clienţii nu mai sunt mulţumiţi. Aproape jumătate din tatuajele pe care le facem într-o săptămână sunt coveruri. Se pot scoate şi cu laser,spune Ionuţ. Este mai dificil şi lasă şi o cicatrice pe piele,oricât de atent ar fi făcut“,explică tatuatorul. Mai rar,în România,se cer tatuajele în zona inghinală. 

„Am făcut un tatuaj comemorativ chiar pentru un client care este pe moarte. Nu vreau să dau mai multe detalii. Mi se pare foarte trist. Apropo de poveştile care se regăsesc în spatele tatuajelor“,spune Ionuţ. 

Acesta a mai povestit că din ce a observat,femeile rezistă mult mai bine decât bărbaţii la durere:„Poate şi pentru că femeile sunt obişnuite cu durerea,pentru că se antrenează cu epilatul de mici,plus că genetic sunt programate să reziste la durere,pentru momentul naşterii.“Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg