Weekend plin de reduceri şi distracţii într-un mall din capitală

1 75867 original jpg jpeg

Centrul comercial organizează săptămânal ateliere pentru copii, vizionări de filme şi o mulţime de activităţi creative pentru bucureşteni

În vacanţa mare, întreaga familie petrece la Veranda Mall! Zilele lungi de vară se anunţă pline de distracţie, întrucât centrul comercial organizează o serie de evenimente recreative, care oferă oportunităţi diversificate de petrecere a timpului liber, atât al celor mici, cât şi al celor mari.

“Ca de fiecare dată, ne dorim sa creăm posibilitatea vizitatorilor noştri de a avea o experienţă cât mai plăcută atunci când vin în Veranda Mall. De aceea, pe parcursul vacanţei de vară, atunci când oamenii îşi doresc să petreacă mai mult timp în aer liber şi în compania prieteniilor, am pregătit un program special de activităţi, cu ateliere, difuzări de filme, jocuri şi multe altele, pentru un public foarte larg. Şi de această dată îi aşteptăm pe bucureşteni să îşi creeze amintiri cât mai frumoase alături de cei dragi.” declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Vacanţa, momentul perfect pentru shopping

În această perioadă, bucureştenii au posibilitatea de a profita de sesiuni prelungite de shopping în Veranda Mall, majoritatea magazinelor având discounturi semnificative. În weekendul 22-23 iulie va avea loc Parada Reducerilor, două zile de promoţii speciale, când toţi iubitorii de cumpărături vor putea achiziţiona produse la preţuri foarte avantajoase.

În plus, pe parcursul celor două zile, clienţii vor avea posibilitatea să discute despre cele mai recente tendinţe de fashion, make-up şi hairstyling, alături de stilişti cunoscuţi, în cadrul nui eveniment moderat de Gina Pistol.Recente

Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg