Fereşte-te să le enervezi. Top cinci zodii care urăsc să-şi arăte afecţiunea în public

1 zodii mincinoase jpg jpeg

Dacă unele zodii sunt extrem de pasionale şi nu ratează nicio ocazie pentru a-i arăta partenerului sentimentele pe care le nutresc, altele detestă să-şi arăte afecţiunea în public şi resping orice gesturi din partea partenerului.

Care sunt nativii care nu suportă să-şi etaleze sentimentele în public şi care resping astfel de gesturi din partea partenerului, află mai jos:

Vărsător Vărsătorul urăşte afecţiunea în public pentru că urăşte să fie atins sau să atingă pe cineva. În concluzie, de ce să facă aceste lucruri doar de ochii lumii? Nu le va face, motiv pentru care nu va fi văzut niciodată ţinându-se de mână sau sărutându-şi partenerul în public. Este sub nivelului lui să facă un spectacol de care să se bucure doar alţii.

Citeşte şi: Cei mai amuzanţi prieteni, cei mai pasionali iubiţi, cei mai loiali soţi. 3 zodii de bărbaţi lângă care nu te plictiseşti

Scorpionul nu este afectuos în public pentru ca nu asta e imaginea pe care vrea să şi-o proiecteze în faţa celorlalţi. Cu toate acestea, există şi o excepţie. Este vorba despre ocaziile în care le poate arăta celorlalţi că persoana care primeşte afecţiunea este supusă lui, potrivit eva.ro.

Pentru Balanţă este foarte importantă imaginea şi ultimul lucru pe care şi-ar dori să-l gândească cineva despre ea este că are o relaţie. În consecinţă, va evita orice gest de afecţiune în public. Vrea ca toată lumea să creadă că e mereu disponibil pentru sex.

Citeşte şi: Horoscopul runelor cu Mihai Voropchievici. Casa banilor se deschide pentru zodia Berbec

Peştii nu sunt afectuoşi în public, nu pentru că nu le place, ci pentru că simt că nu e niciodată de ajuns şi devin prea nerăbdători atunci când aşteaptă să se întâmple.

Cred că partenerii lor le sunt datori cu gesturi de afecţiune, dar niciodată ei nu o oferă fără să o primească ei primii.

Afecţiunea în public nu e ceva ce îl reprezintă. Există un moment şi un loc pentru orice, dar să fie afectuos în public faţă de persoana iubită este un gest total inutil din punctul lui de vedere. Acasă este locul în care ar trebui să aibă loc afecţiunea, pentru că în public nu are niciun sens.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg