FOTO Cine este femeia cu care Putin s-ar iubi în secret. Pentru ea ar fi divorţat!

1 978x0 jpg jpeg

Alina Kabaeva, fostă gimnastă, campioană olimpică, ar fi adus pe lume doi băieţi gemeni, în 2019, al căror tată ar fi Putin. Presa speculează că Putin şi Alina s-ar fi căsătorit deja în secret.

Vladimir Putin (67 de ani) este foarte discret cu viaţa sa personală. Liderul de la Kremlin a divorţat oficial de soţia sa, Ludmila, la începutul lui 2014, după 31 de ani de căsnicie. Cei doi au impreună două fiice, Maria şi Ecaterina Putina. S-a speculat că „motivul” separării lor ar fi fost Alina Kabaeva (37 de ani), cunoscută gimnastă rusă, campioană olimpică, dublă campioană mondială, cvintuplă campioană europeană şi sextuplă campioană a Rusiei la gimnastică ritmică. 

În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, Putin şi Kabaeva, numită şi „prima amantă a Rusiei”, ar fi început o relaţie încă din 2008. După ce şi-a terminat cariera de gimnastă, Kabaeva a fost membru al Dumei de Stat, între 2007 şi 2014. Din 2014, femeia din umbra lui Putin a primit un post în comitetul Grupului Naţional Media, cel mai mare trust mass-media din Rusia.

stanga
dreapta
2 978x0 1 jpg jpeg
3 978x0 2 jpg jpeg
4 shutterstock 187447508 jpg jpeg

S-a speculat că Putin şi Kabaeva s-ar fi căsătorit în secret după ce ea a fost văzută purtând pe deget un inel care părea a fi verighetă.

A născut în secret

Speculaţii au fost făcute şi în legătură cu presupuşii copii ai cuplului.  

În 2015, au apărut zvonuri potrivit cărora Putin şi-a însoţit iubita la o clinică în Elveţia cunoscută pentru că este preferată de oamenii bogaţi. Aici, ea ar fi adus pe lume copilul cuplului. Zvonurile că ar fi devenit mamă au fost alimentate şi de apariţia ei la un eveniment public, un concurs de gimnastică feminină din Moscova, organizat pentru a marca 70 de ani de la încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. În cadrul acestui eveniment, Alina a fost descrisă ca „supraponderală” şi „îmbătrânită”, informează adevarul.ro

De asemenea, potrivit presei ruse, pe 7 mai 2019, Alina Kabaeva ar fi adus pe lume gemeni, băieţi, la Maternitatea Kulakov din Moscova. Întregul etaj al clinicii ar fi fost evacuat, iar gărzile de corp au avut grijă ca nimeni să nu tulbure liniştea mamei.

Alina Kabaeva apare destul de rar la evenimentele publice. În ianuarie 2011, ea a apărut pe coperta „Vogue Rusia”.

FOTO: Reuters, lapatilla.com, adevarul.ro, krasa-russia.ru, shutterstock