FOTO Cum arată şi cu ce se ocupă cele mai frumoase fetiţe din lume

1 121636986 350212222707143 1955657422753796912 n jpg jpeg

Frumuseţea este subiectivă şi, uneori, poate deveni controversată.

Dacă pentru unele persoane, o fizionomie frumoasă constă în buze pline şi un păr bogat, pentru altele un aspect fizic plăcut se referă la trăsături ale feţei simetrice. Chiar şi aşa, sunt şi copii care au fost numiţi cei mai frumoşi din ţara de provenienţă sau chiar din lume. 

Anastasiya Knyazeva (Foto copertă şi 1 galerie) este un model de origine rusă care a primit, de asemenea, statutul de „cea mai frumoasă fată din lume”. Are părul castaniu, ochii mari şi albaştri. S-a născut în Moscova, în anul 2011, însă mama ei a publicat poze cu ea încă de la patru ani. Fetiţa colaborează cu mărci celebre de îmbrăcăminte pentru copii, iar contul ei de Instagram este urmărit de 1,3 milioane de fani. 

Jare (Foto 2 şi 3 galerie), în vârstă de cinci ani, din Nigeria, a fost numită de către unele persoane drept „cea mai frumoasă fetiţă din lume”. Imediat a fost îndrăgită de fani datorită culorii şi strălucirii pielii, dar şi a părului negru şi des. Faima lui Jare se datorează fotografului Mofe Bamuyiwa care a publicat trei portrete ale fetei pe reţelele de socializare în cadrul unui proiect. Chiar dacă Jare nu este un model profesionist, este evident că ar putea fi. După ce fotograful a convins-o pe mama fetei să-i deschidă un cont de Instagram, pagina a devenit imediat virală. Lângă Jare, apar şi celelalte două surori ale ei, Jomi (7 ani) şi Joba (10 ani). 

Jordyn Reinle (Foto 4 şi 5 galerie) este un model american şi actriţă care s-a născut în 2014. Astfel, a primit titulatura de cea mai frumoasă fetiţă din America de Nord datorită trăsăturilor ei perfecte: păr uşor buclat, ochi mari şi albaştri, nas mic şi ten ca de porţelan. La fel ca şi celelalte copile, fotografiile cu Jordyn au devenit virale după ce mama sa le-a făcut publice. Totodată, colaborează cu diferite brand-uri cunoscute la nivel global. 

Lauren Lunde (Foto 6 şi 7 galerie) s-a născut în Koreea de Sud, în 2008, şi este model şi actriţă TV. De altfel, este cunoscută pentru rolul pe care îl deţine într-un serial TV, fiind unul dintre cei mai frumoşi copii din Asia. 

Modelul francez Thylane Blondeau (Foto 8 şi 9 galerie), care acum are 19 ani, a fost cunoscută drept cea mai frumoasă fată din lume după ce a apărut pe coperta Vogue Enfants la vârsta de şase ani. Tânăra, care este fiica fotbalistului Patrick Blondeau şi a prezentatoarei Véronika Loubry, a început cariera în modelling la doar patru ani, apărând pe podium pentru designerul Jean Paul Gaultier.

FOTO Instagram 



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg