FOTO Cum s-a reprofilat actriţa Dana Hauer sau „Pisi” din „Inimă de ţigan”? Are TikTok, este mămică şi make-up artist

1 pjimage 2 jpg jpeg

Actriţa Dana Hauer a devenit cunoscută publicului larg datorită telenovelei româneşti „Inimă de ţigan”, acolo unde a jucat rolul unei tinere cuplate cu un bărbat în vârstă şi bogat. A devenit mamă acum trei ani, s-a mutat în Râmnicu Vâlcea, iar în acelaşi timp, este îndrăgită de fani pe TikTok şi pe Facebook.

În 2007, Dana Hauer apărea într-o telenovelă celebră, difuzată pe postul Acasă Tv. Aşa a devenit cunoscută celor din faţa micului ecran drept „Pisi”, iubita unui om influent pe nume Gigi Dumbravă, personaj jucat de Florin Zamfirescu (71 de ani). 

Câţiva ani mai târziu, mai exact în 2014, frumoasa actriţă a apărut în serialul de la Protv, „Alta saptamana nebună”, interpretând personajul unei secretare. Tot la vremea respectivă, Dana Hauer povestea despre proiectele ei pe care urma să le împlinească: 

„Am început un proiect de bancuri, alături de trupa de teatru, <<Alo băieţii>>. Bancurile fac oamenii să mai râdă după o zi de muncă sau una grea. Am testat acest lucru pe pagina mea. Suntem 4 actori în trupă, jucăm aceste bancuri şi apoi le postăm pe YouTube, pe Dana Hauer sau pe pagina mea oficială. Urmeaza spectacole de stand-up comedy şi lansarea unor DVD-uri cu bancuri”, declara la acel moment actriţa. 

A devenit mama unui băieţel acum trei ani

În 2018, Dana Hauer a fost invitată la emisiunea „Vorbeşte Lumea” de la Protv, acolo unde a venit cu băieţelul ei în vârstă de aproape un an. Este mamă şi soţie şi are viaţa pe care şi-a dorit-o dintotdeauna. La aniversarea ei de atunci, vedeta a recunoscut ce cadouri a primit de la cei dragi: 

„Am primit parfumuri, flori, bani. Am avut în jur de 40 de invitaţi. Ne-am distrat, a fost foarte frumos”, a explicat actriţa. 

Despre apelativul ei de Pisi, se pare că fanii încă îşi mai aduc aminte de personajul pe care l-a jucat: 

„Nu o să mai scap niciodată de numele ăsta. Poate când voi interpreta alt rol şi atunci o să am acel nume”, a spus Dana Hauer.

Pentru personajul Pisi, era nevoie de o fată brunetă, dar odată ce a apărut Dana, celor de la casting li s-a schimbat părerea. 

Ce rutină de îngrijire are actriţa 

„Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după ce am început să-l folosesc, mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea. Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil. Împotriva celulitei şi vergeturilor, la mine au avut efect împachetările cu alge sau cu ciocolată şi vacuumul, dar şi cremele anticelulitice, combinate cu sportul”, a explicat Dana Hauer la un moment dat, când încă juca în telenovela românească.

După ce a încheiat cu televiziunea, vedeta a încercat să se reprofileze, aşa că a făcut cursuri de make-up. 

FOTO Facebook / Unica.ro / Protv.ro Recente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg