FOTO Cum s-au schimbat vieţile celor mai îndrăgiţi actori la 16 ani de când a apărut telenovela Rebelde

3 pjimage 13 jpg jpeg

„Rebelde” a fost una dintre cele mai de succes telenovele mexicane, ajungând să fie adorată de majoritatea tinerilor la nivel internaţional. Timp de doi ani (2004-2006), am urmărit viaţa unor adolescenţi de la un liceu de prestigiu. Aşa au devenit şi mai cunoscuţi actorii Anahi, Poncho Herrera, Christopher Uckermann, Maite Perroni, Dulce Maria şi Christian Chavez. Grupul a fost atât de iubit de fani încât a format trupa RBD ce a încântat publicul timp de câţiva ani.

Telenovela Rebelde a fost produsă de Pedro Damian pentru Televisa, fiind inspirată dintr-un serial argentinian ce a apărut în perioada 2002-2003 („Rebelde Way”). Chiar dacă a luat sfârşit în anul 2006, iar trupa s-a dezbinat câţiva ani mai târziu, fenomenul RBD continuă să se facă aşteptat de către fani. Anunţul că doar patru din cei şase se vor reuni într-un concert online, i-a bucurat pe cei mai mulţi dintre ei. Vieţile actorilor s-au schimbat mult în cei 16 ani de la premiera telenovelei, potrivit Publimetro.com.mx

Dulce Maria

Actriţa şi cântăreaţa Dulce Maria (Foto 1 galerie) era deja cunoscută publicului mexican când a interpretat rolul „Robertei Pardo” din Rebelde, însă a devenit populară la nivel internaţional atunci când a făcut parte din grupul de adolescenţi şi a devenit una dintre vocalistele trupei RBD. După dezbinarea trupei în anul 2008, vedeta a continuat ca solist şi a jucat în alte telenovele. Acum, la cei 34 de ani, aşteaptă primul copil cu soţul ei, producătorul Paco Alvarez.

Anahi Puente

La fel ca Dulce Maria, Anahi (Foto 2 galerie) se remarcase de ani de zile ca actriţă, cântăreaţă şi model, înainte de a câştiga rolul „Míei Colucci” din Rebelde. Ulterior, a continuat să cânte solo şi a reintrat în lumea actoriei în anul 2012. La cei 37 de ani, Anahi se concentrează mai mult pe partea muzicală, dar nu-şi neglijează nici propriul blog, acolo unde vorbeşte despre nutriţie sau yoga. S-a căsătorit în 2015 cu un fost guvernator al statului Chiapas, Mexic, şi au împreună doi copii mici. 

Maite Perroni

Maite Perroni (37 ani, Foto 3 galerie) a debutat la televizor cu rolul „Lupitei Fernandez” în Rebelde după ce jucase de ceva timp în piese de teatru. La fel ca foştii ei colegi, ea a făcut parte din trupa RBD, câştigând o mare recunoaştere internaţională. A urmat cariera de actriţă şi a rămas la fel de îndrăgită de public, apărând chiar şi într-o serie de episoade marca Netflix, „Dorinţa întunecată”. Nu a uitat nici de muzică, astfel că a lansat un album, numeroase single-uri şi a avut mai multe colaborări. 

Alfonso Herrera

Alfonso Herrera făcea primii paşi în mediul artistic când s-a alăturat distribuţiei Rebelde ca „Miguel Arango”, rol pentru care a atins apogeul faimei. Când membrii formaţiei au decis să meargă pe căi separate, Alfonso (37 ani, Foto 4 galerie) şi-a anunţat retragerea permanentă din muzică pentru a se dedica în totalitate pasiunii sale: actoria. De atunci, a lucrat în mai multe producţii de televiziune şi filme. 

Christopher Uckermann

A avut şansa unică de a se alătura colegilor din Rebelde, cu rolul lui „Diego Bustamante”, şi de a se bucura de succes în lumea întreagă. Mai târziu, Christopher (34 ani, Foto 5 galerie) a continuat să lucreze în domeniul muzicii şi să apară în diferite seriale şi filme. 

Christian Chavez

Actorul şi cântăreţul Christian Chavez (37 ani, Foto 6 galerie) s-a remarcat datorită debutului său în actorie într-o altă telenovelă de succes, „Class 406” , dar abia după ce a jucat în Rebelde şi s-a alăturat trupei, a câştigat recunoaştere la nivel internaţional pentru talentul său incontestabil. După destrămare, în anul 2010 şi-a lansat primul album şi a continuat să apară în producţii de televiziune, cinema şi teatru. În anul 2007, vedeta şi-a mărturisit orientarea sa sexuală, după ce au apărut câteva fotografii de la ceremonia de căsătorie cu iubitul său de atunci. Grupul Televisa nu l-a sprijinit pe actor în privinţa declaraţiei de homosexualitate, astfel că anunţul a fost făcut pe pagina grupului RBD, administrată de Pedro Damian. 

Reuniunea RBD 

În data de 26 decembrie, la ora 18:00 (ora României), grupul muzical se va reuni pentru a desfăşura un eveniment online ce va dura şase ore, dar la care vor lua parte doar Anahi, Maite, Christopher şi Christian. Alfonso şi Dulce Maria au decis să nu participe la eveniment din motive personale. 

Pe parcursul programului, fanii RBD din lumea întreagă pot participa pe website-ul https://www.seroparecer.world/. In acea zi, de la ora 14:00 (ora României), fanii vor fi invitaţi la mult aşteptatul concert RBD, pentru care biletele se vor pune în vânzare pe site-ul https://www.seroparecer.world/, scrie Tvmania.ro



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg