FOTO „Mr. Bean”, neschimbat la vârsta de 65 de ani! Cum este viaţa actorului acum

1 shutterstock 1210808461 jpg jpeg

Actorul şi comediantul Rowan Atkinson a jucat în serialele de televiziune „Not the Nine O'clock News” şi „Blackadder”. Este cunoscut însă pentru rolul pe care l-a jucat în serialul de televiziune britanic Mr. Bean, dar şi în filmul de lungmetraj, cu acelaşi nume, apărut în anul 1997.

Rowan Sebastian Atkinson s-a născut pe 6 ianuarie 1955, la Newcastle upon Tyne, Anglia. Atkinson a studiat la universităţile Newcastle şi Oxford şi a obţinut un master în inginerie electrică. A început să interpreteze scheciuri în timp ce studia la Oxford, apoi a ales să-şi facă apariţia la cluburi de teatru şi la spectacole de comedie pentru BBC Radio 3, scrie Biography.com. 

În 1979, Rowan Atkinson a scris şi a jucat în „Not the Nine O'clock News”, o comedie televizată la BBC, timp de trei ani. Ulterior, el a avut un rol în serialul de televiziune Blackadder. În 1990, el a început să joace în serialul de televiziune Mr. Bean, fiind adaptat pentru film în 1997 şi bucurându-se de un succes imens. 

În 1990, Rowan Atkinson s-a căsătorit cu un make-up artist. Au avut doi copii înainte de a divorţa la sfârşitul anului 2015. În 2017, a devenit tată pentru a treia oară, cu o iubită mai tânără. 

În prezent, actorul în vârstă de 65 de ani s-a întors pe micile ecrane, jucând rolul lui Jules Maigret, un detectiv francez. Rowan Atkinson are o avere impresionantă pe care şi-a construit-o de-a lungul carierei sale. 

FOTO: Shutterstock.com   Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg